Haberler

Afyonkarahisar'da Yangın Paniği

Afyonkarahisar'da bir apartmanda meydana gelen yangın, korkulu anların yaşanmasına neden oldu. Apartmanda mahsur kalan birçok vatandaş, itfaiye ve polis ekipleri tarafından kurtarılırken; fenalık geçirerek bayılan bazı vatandaşlar, ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi Dehşeti Nebi Caddesi üzerinde bulunan Erden Apartmanı'nın 5. katındaki dairede, henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen yangın, apartmanın çatı katına da sıçradı. Yapılan ihbar üzerine harekete geçen Afyonkarahisar Belediyesi'ne bağlı çok sayıda itfaiye ekibi, yangına müdahale ederken, apartmanda mahsur kalanların olması üzerine bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi. Kentin en işlek yerlerinden birisi olan Ambaryolu Caddesi ise, itfaiye

araçları ile ambulansların rahat girişi için trafiğe kapatıldı. Yoğun duman nedeniyle apartmanda mahsur kalan ve fenalaşarak baygınlık geçiren, aralarında çocukların da bulunduğu birçok kişi, itfaiye ve polis ekipleri tarafından çıkarılarak ambulansa götürüldü. Ambulansta ilk müdahaleleri yapılan vatandaşlar, daha sonra çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Bu arada, yoğun duman nedeniyle 5. kattaki evinden dışarıya çıkamayan Özlem Küçükçobanoğlu isimli kadın, kucağındaki 6 aylık bebeği Zeynep'le birlikte balkonda uzun süre kurtarılmayı bekledi. Genç kadın ile minik bebek, 5. kata uzatılan itfaiye merdivenine bindirilerek aşağıya indirildi. Çevrede toplanan çok sayıda vatandaşın meraklı gözlerle izlediği yangın, yaklaşık 2 saat sonra kontrol altına alındı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

(ATA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title