Haberler

Afyonkarahisar'da Motorlu Araçlar Şenliği

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu (MYO) Prototip Motorlu Araçlar Kulübü tarafından 3. Motorlu Araçlar Şenliği düzenlendi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Çay Meslek Yüksekokulu (MYO) Prototip Motorlu Araçlar Kulübü tarafından 3. Motorlu Araçlar Şenliği düzenlendi.

Yapılan şenliklere Çay Kaymakamı Selim Palamut, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Birgin, İlçe Emniyet Müdürü Şevket Göz, Çay MYO Müdürü Prof. Dr. Celal Demir, Pazarağaç Belediye Başkanı Adem Bulut ve İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Abdulkadir Günaydın ile beraber çok sayıda öğretim elemanı ve öğrenci katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Prototip Motorlu Araçlar Kulübü Başkanı Fatih İşen, kulübün kurulduğundan beri birçok başarıya imza attığını kaydetti.

Kulüp Başkanı İşen, Motorlu Araçlar Şenliği ile de taşıt yapabilme cesareti ve birikiminin oluşturulmasını, eğitim konusunda farkındalığın arttırılmasını, öğrenciler arasında iletişim, takım çalışmasını ve proje oluşturma kültürünü yaratmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Çay MYO Müdürü Prof. Dr. Celal Demir de düzenlenen etkinliğin bir bilim ve sanat şöleni olduğunu ifade etti.

Demir ayrıca, "Sektör temsilcileri ile yetiştirilen genç elemanların buluşmasını ve tanışmalarını sağlamak istiyoruz. Ayrıca sektörde meydana gelen gelişmelerin ve bu alandaki yenileşmelerin tanıtılmasını sağlamayı amaçlıyoruz. Bir diğer amacımız da otomotiv ve elektrik bölümü öğrencilerimizin derslerde öğrendiklerini pratiğe döküp sergilemek ve ilçemizin beğenisine sunmaktır." dedi.

Çay Kaymakamı Selim Palamut da organizasyonun her yıl daha fazla profesyonelleştiğini aktararak maddi ve manevi olarak Çay MYO'ya desteklerinin süreceğini belirtti.

3 gün sürecek olan organizasyon kapsamında motorlu araçların geçmişten bugüne süregelen gelişmelerinin yer aldığı sunumlar ve bu konuda konferansların düzenleneceği kaydedilirken, MYO öğrencileri tarafından müzik dinletileri, fotoğraf sergileri ve belgesel gösterimleri yapılacak.

Kaynak: AA / Güncel

Celal Demir Adem Bulut Pazarağaç Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title