Haberler

Afşin'de Vergi Rekortmenleri Ödüllendirildi

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde vergi rekortmenleri ödüllendirildi.

Kahramanmaraş'ın Afşin ilçesinde vergi rekortmenleri ödüllendirildi. Törene katılan Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer yatırımların toplanan vergilerle gerçekleştirildiğini söyledi.

Afşin Ticaret ve sanayi odası Afşin'de gelirler vergisinde il bazında dereceye girenlere ödül töreni düzenledi. Törene Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Milletvekilleri Fahrettin Oğuz Tor, İlker Çitil, İlçe Kaymakamı Fatih Aksoy, Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Ticaret ve sanayi odası başkanı Bekir Sıtkı Can, bazı kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.

Törende konuşan Vali Mustafa Hakan Güvençer, tüm dünyada ve ülkemizde yapılan tüm yatırımların alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa, ulaşımdan sosyal tesislere kadar bunların hemen hemen tamamının devletin elde ettiği ve topladığı vergi gelirleriyle gerçekleştiğini ifade ederek, "Bu açıdan baktığımızda şunu görüyoruz. Eğer bir ülke vergiyi iyi toplayabiliyorsa ve eğer bütün toplumun kesimlerini vergi içinde adaletli bir şekilde toplanıp bunun dışında kimseyi bırakmıyorsa yani çalışan, kazanan her kesimin farklı bir şekilde vergilendirildiği bunları toplayabilir ve bunlarla hizmete yönlendirebilirse bu ülkenin gelişmesi çok daha hızlı çok daha kuvvetli olur. Gittiğimiz yollar gittiğimiz hastaneler çocuklarımızı okuttuğumuz okullar, spor yaptığımız kompleksler bunların her biri verdiğimiz vergiler ile bize geri dönüyor. Verdiğimiz vergiler toplanan vergiler hizmet olarak bize geri dönüyor, okullar yaptırılıyor çocuklarımızı okula gönderiyoruz, hastane yapılıyor hastalarımız tedavi oluyor, yol yapılıyor biz rahat rahat seyahat edebiliyoruz. Spor kompleksleri yapılıyor daha sağlıklı bir yaşama kavuşuyoruz. Verdiğimiz her vergi kendi geleceğimiz kendi sağlığımız kendi kalkınmamız acısından da önemli. Devlet vergiyi aslında kendi vatandaşına hizmet için vergi topluyor alınan vergiler bu ülkede yaşayan insanlara daha iyi hizmetler sunmak için toplanıyor" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Hakan Güvençer Fahrettin Oğuz Tor Kahramanmaraş İlker Çitil Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title