Haberler

Afrin Şehidi Giresun'da Son Yolculuğuna Uğurlandı

Zeytin Dalı Harekatı’nın 22. gününde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu memleketi Giresun’un Çamoluk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Zeytin Dalı Harekatı'nın 22. gününde şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu memleketi Giresun'un Çamoluk ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Gözyaşları arasından memleketi Çamoluk'a getirilen şehit Karacaoğlu için tören düzenlendi. Törende şehidin eşi Kıymet Karacaoğlu'na kadın astsubay destek oldu. Geçtiğimiz hafta Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Ufuk Aktağ'ın anne ve babası da şehit Hamza Karacaoğlu'nun anne ve babasına destek oldu.

Cenaze törenine katılan Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli şehidin annesi Muazzez Karacaoğlu, babası Süleyman Karacaoğlu, eşi Kıymet Karacaoğlu, kardeşleri Ramazan, Haşim, Rabia ve Hakan Karacaoğlu'na başsağlığı diledi.

Şehit Uzman Onbaşı Hamza Karacaoğlu, Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, Giresun Valisi Harun Sarıfakıoğlulları, 3. Ordu Komutanı Orgeneral İsmail Serdar Savaş, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, il protokolü ve 3 bin vatandaşın katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Çamoluk Merkez Camii'nde ikindi namazını müteakip Giresun İl Müftüsü Muhittin Oral'ın kıldırdığı cenaze namazının ardından Bakan Canikli ve şehidin babası Süleyman Karacaoğlu şehidin naaşını omuzlayarak cenaze aracına götürdü. Şehidin naaşı Çamoluk Şehitliğine defnedildi. - GİRESUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Nurettin Canikli Çamoluk Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

BAYHAN NEDEN HAPSE GİRDİ? Bayhan kimi öldürdü? KOTON halka arz sonuçları! Koton halka arz sonuçları açıklandı mı? Koton kağıt halka arz kaç lot verdi? Kalben kimdir? Şarkıcı Kalben kaç yaşında ve nereli? #127908 Kalben'in şarkıları! Memur ve emekli maaşı zammı ne kadar olacak? Temmuz ayında zam yapılacak mı? ALTINAY SAVUNMA TEKNOLOJİLERİ HALKA ARZ: ALTNY katılım endeksine uygun mu? ALTNY halka arz helal mi, caiz mi? Kemal Doğulu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Kemal Doğulu kaç yaşında, nereli? Kemal Doğulu biyografisi! EMEKLİLERE YÜZDE KAÇ ZAM YAPILACAK? Temmuz ayında emeklilere yüzde kaç zam var, masadaki rakam ne? Anneler günü ilk ne zaman kutlandı? Anneler günü ne zaman ve nerede ortaya çıktı? İşte anneler gününün tarihçesi! Sinan Ateş kimdir? Sinan Ateş kaç yaşında öldürüldü? Sinan Ateş ne zaman ve neden öldürüldü? Suat Özçağdaş kimdir? Halk Tv konuğu Suat Özçağdaş kaç yaşında, nereli? Suat Özçağdaş biyografisi! SURVİVOR İLK DÜELLODA KİM ELENDİ? Survivor'da kim elendi? Yunus Emre mi, Furkan Kızılay mı? Bahadır Erdem kimdir? NOW Çalar Saat konuğu Bahadır Erdem kaç yaşında, nereli? Bahadır Erdem biyografisi! 10 Mayıs okullar açık mı, kapalı mı? Yarın okul var mı? Cuma günü okullar tatil mi? ALTNY kaç lot verir? Altınay Savunma Teknolojileri halka arz kaç lot düşer? RÜYADA ESKİ SEVGİLİYİ GÖRMEK ne anlama gelir? Rüyada eski sevgiliyi görmek ne demek?
title