Haberler

Aeü'de "Sarıkamış Harekatı ve Enver Paşa" Konferansı

Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) "Sarıkamış Harekatı ve Enver Paşa" konferansı düzenlendi.

Ahi Evran Üniversitesi'nde (AEÜ) "Sarıkamış Harekatı ve Enver Paşa" konferansı düzenlendi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamaya göre, 15 Temmuz Tarih ve Düşünce Topluluğu tarafından Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen konferansa Enver Paşa'nın torunu Burak Sadıkoğlu, tarihçi-yazar Emre Ateş, Sahipkıran Stratejik Araştırmalar Merkezi tarih masası direktörü Zafer Tekin konuşmacı olarak katıldı.

Enver Paşayı yirmili yaşlarında tanıdığını, kendi dedesinin de Balkan Savaşları ve 1. Dünya Savaşı gazisi olduğunu belirten Tekin, Enver Paşa'nın askerlik yıllarını anlattı. Sadıkoğlu da dedesi Enver Paşa'nın hayatından örnekler anlattı.

Konuşmaların ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan Sadıkoğlu, bu konferans için 15 Temmuz Tarih ve Düşünce Topluluğu'na teşekkür etti.

Konferansa çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Enver Paşa Emre Ateş Sarıkamış Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title