Haberler

Adnan Oktar'ın, Örgüt Elemanlarını "Lan Siz Enayi misiniz?" Diyerek Askerlik Yapmaktan Vazgeçirdiği Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Adnan Oktar suç örgütünün, askerlik vakti gelen örgüt elemanlarına engel olduğu ortaya çıktı. Elebaşı Oktar'ın, vatani görevini yapmak isteyenlere "Ne gerek var askere gitmeye? Enayi misiniz, ölmeye başka adam mı yok" dediği ortaya çıktı.

Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik soruşturma kapmasında ifade veren müştekilerin elebaşı Adnan Oktar'ın vatani görevini yapmak isteyen örgüt mensuplarına askerlik yapmamaları yönünde talimatlar ortaya çıktı.

VATANİ GÖREVLERİNİ YAPMAK İSTEYENLERİ YURT DIŞINA GÖNDERDİ

Soruşturma kapsamında ifadeleri alınan Ü.K., E.E., Ö.M. ve Y.S.E. isimli müştekiler, Oktar'ın askerliğe bakış açısıyla ilgili önemli ipuçları verdi. Müşteki ifadelerinde, Adnan Oktar'ın askerlik yaşı gelen üyelerini vatani görevini yapmaktan uzaklaştırmak için yurt dışına gönderdiği bilgisi yer aldı.

Adnan Oktar'ın, Suç Örgütü Elemanlarının Askere Gitmesine Engel Olduğu Ortaya Çıktı

YURT DIŞINDA ÇALIŞIYORMUŞ GİBİ GÖSTERDİ

Yeni Şafak'ın haberine göre; Soruşturma dosyasında ifadesi bulunan müştekilerden Ü.K., Oktar'ın örgüt üyesi erkeklerden hiç birisinin askere gitmesini istemediğini, askerlik vakti gelenleri yurt dışına göndererek orada çalışıyormuş gibi gösterdiğini anlattı.

Adnan Oktar'ın, Suç Örgütü Elemanlarının Askere Gitmesine Engel Olduğu Ortaya Çıktı

"ASKERLİK VAKTİ GELDİĞİMDE BENİ DUBAİ'YE YOLLADI"

Oktar'ın "Biz keriz miyiz ya değerli vaktimizi orada geçireceğiz? Ne gerek var askere gitmeye" dediğini söyleyen Ü.K., "Örgütte hiç kimse askerlik yapmamıştır. Örgüte gelmeden önce askerlik yapmış çok az kişi vardır. Beni de askerlik vaktim geldiğinde Dubai'ye yolladı ve örgüt üyesi C.Y.'nin şirketinde çalışıyormuş gibi göstertti" dedi.

Adnan Oktar'ın, Suç Örgütü Elemanlarının Askere Gitmesine Engel Olduğu Ortaya Çıktı

"LAN ENAYİ MİSİNİZ"

Konuyla ilgili ifade veren bir diğer müşteki Y.S.E. de kendilerini sürekli askerlikten soğutan Adnan Oktar'ın "Lan enayi misiniz. Siz bana burada lazımsınız" dediğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Adnan Oktar Dubai Magazin Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title