Haberler

Adıyaman'da İki Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı

Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralıADIYAMAN'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Adıyaman'da iki otomobil çarpıştı: 1 ölü, 8 yaralı

ADIYAMAN'da iki otomobilin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

Kaza, gece saatlerinde Adıyaman- Şanlıurfa karayolunun 20'nci kilometresinde meydana geldi. Hakan Korkmaz yönetimindeki 02 LC 486 plakalı otomobil ile karşı yönden gelen Bilal İnci'nin kullandığı 52 AU 730 plakalı otomobil Doyran Köyü yakınlarında kafa kafaya çarpıştı. Kazada her iki otomobillerin sürücüleri Korkmaz ve İnci ile araçlarda bulunan Fatma Nur Selçuk, Talha Selçuk, Mehmet Ali Selçuk, Akif Selçuk, Turgay Korkmaz, Esmanur Selçuk ve Yıldız Selçuk yaralandı. İhbar üzerine ola yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık görevlisi sevk edildi. itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla sıkıştığı yerden çıkarılan sürücü Hakan Korkmaz ile diğer yaralılar, sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Hakan Korkmaz, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hakan Korkmaz Bilal İnci Ali Selçuk Şanlıurfa 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title