Haberler

Adil Öksüz'ün Yeğeni FETÖ Operasyonunda Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Hatay merkezli 11 ilde düzenlenen FETÖ operasyonunda gözaltına alınanlar arasında firari Adil Öksüz'ün yeğeni eski profesör Hüseyin Öksüz'ün de bulunduğu bildirildi.

Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü FETÖ/PDY operasyonunda, örgütün haberleşme programı ByLock kullandıkları ve örgütle bağlantısı bulundukları iddiasıyla 8 Mart'ta Hatay, İstanbul, Ankara, Gaziantep, Manisa, Adana, Kahramanmaraş, Antalya, Isparta, Batman ve Konya'da belirlenen adreslere eş zamanlı baskın yapıtı.

104 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 104 şüpheli gözaltına alınırken bu kişilerin arasında Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'nde görevli çok sayıda profesör, doçent ve yardımcı doçent olduğu bildirildi.

ADİL ÖKSÜZ'ÜN YEĞENİ ÇIKTI

Hatay Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan şüpheliler arasında FETÖ'nün firari Hava Kuvvetleri imamı olduğu ileri sürülen Adil Öksüz'ün yeğeni Hüseyin Öksüz'ün de yer aldığı ortaya çıktı. Operasyon kapsamında Adana'da yakalandığı belirtilen Hüseyin Öksüz'ün bir üniversite profesör olduğu ve meslekten ihraç edildiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Hüseyin Öksüz Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title