Haberler

Adanalı kaptan Atlas Okyanusu'nda seyir halindeki gemide hayatını kaybetti

Güncelleme:

Adanalı kaptan Erdem Bulat, Atlas Okyanusu'nda seyir halinde iken gemide ambara inişi sırasında dengesini kaybedip düşerek hayatını kaybetti.

Acı olay, önceki gün Brezilya'ya seyir halinde olan DS Sofie Bulker gemisinde meydana geldi. Geminin ikinci kaptanı Erdem Bulat, geminin Atlas Okyanusu'nda ilerlediği sırada rutin temizliği kontrol için ambara inmek istedi. O anda dengesini kaybederek yere düştü. Düşmenin etkisiyle ağır yaralanan Kaptan Bulat olay yerinde hayatını kaybetti.

ACI HABERİ DENİZCİLERİ YASA BOĞDU

Denizcilik camiasını yasa boğan haberin ardından Dramar Denizcilik'ten konuyla ilgili yapılan açıklamada:

"DS Sofie Bulker gemimizin ikinci kaptan olarak çalışan değerli meslektaşımız Erdem Bulat'ın dün akşam saatlerinde ve açık denizde gemi Brezilya'ya seyir halinde iken, ambara inişi sırasında dengesini kaybederek ambar tabanına düştüğünü ve hayatını kaybettiğini üzülerek öğrenmiş bulunmaktayız. Yapılan tüm müdahalelere rağmen canımız Erdem Kaptan'ın kurtarılması mümkün olamamıştır. Bu üzücü haber gece ailesiyle de paylaşılmış olup, merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına, Dramar Denizcilik çalışanlarına ve tüm denizcilik camiasına başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun." diyerek başsağlığı mesajı yayınladı.

Adanalı kaptanın son limanı Atlas Okyanusu oldu! Adanalı Kaptan gemide hayatını kaybetti

Adanalı kaptanın son limanı Atlas Okyanusu oldu! Adanalı Kaptan gemide hayatını kaybetti

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Atlas Okyanusu Denizcilik Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title