Haberler

Adana: Yükselme Gurubu

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5.gurup'tan Lider Olarak Yükselme Gurubu'na Yükselen Adana Demirspor, Çekilen Fikstürden Memnun.

Türkiye 2. Futbol Ligi B Kategorisi 5.Gurup'tan lider olarak Yükselme Gurubu'na yükselen Adana Demirspor, çekilen fikstürden memnun.

Ankara'da bugün çekilen fikstür sonucu 28 Ocak'ta başlayacak Yükselme Gurubu'nda ilk maçında Alanyaspor ile evinde oynayacak olan Adana Demirspor'da yüzler gülüyor. Teknik Direktör Durmuş Ali Çolak, Yükselme Gurubu hazırlıklarını Adana'da 11 gündür aralıksız sürdürdüklerini belirtirken, futbolcularına 29 Aralık'ta verilecek 3 günlük izin sonrası 2 Ocak 2007'de Antalya'ya giderek 16 günlük kamp çalışmalarına başlayacaklarını söyledi.

Teknik Direktör Çolak, lige iyi başlamak istediklerini belirterek şöyle konuştu: "Daha önce oynadığımız gurup maçlarına iyi başlayamamıştık. Takımımız yeniydi. Lig başında sıkıntı yaşadık. Şimdi işi baştan sıkı tutup, gerçek gücümüzü göstererek lige iyi bir başlangıç yapacağız."

Dış transferde bugüne kadar Adıyamanspor'dan forvet oyuncusu Faruk, İstanbulspor'dan ön libero Mehmet Yılmaz, Yeni Turgutluspor'dan stoper Onur'u aldıklarını belirten Ali Çolak, şöyle konuştu: "Transferlerin hepsi bütçemize göre yapıldı. Şimdi bir sol kanat oyuncusu ve bir forvet oyuncusu daha alarak transferi tamamlayacağız. Antalya Kumlu'daki kampa 23 sporcuyla gidecek, Altay, Oftaşspor gibi takımların da olacağı bir turnuvaya katılacağız. 5 - 9- 11 - 13 Ocak tarihlerinde birer hazırlık maçı yaparak gücümüzü daha net görmüş olacağız."

Adana Demirspor'da kart cezalısı Fatih'in ilk maçta takımdaki yerini almayacağı hatırlatılırken, sakatlığı atlatan Arafat'ın iyiye gittiği, tedavisi süren Ali Yılmaz'ın da sezonu kapattığı ifade edildi.

Adana Demirspor'un da bulunduğu 28 Ocak'ta başlayacak Yükselme Gurubu'nda ilk maçlar şöyle:

MKE Kırıkkalespor - Arsinspor

Şanlıurfaspor - Kartalspor

Boluspor - Küçükköyspor

Sarıyer - Tarsus İdmanyurdu

Adana Demirspor - Alanyaspor

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title