Haberler

Adana Sırtında Taşıdığı Sobayla, Görenleri Hayrete Düşürdü

Sırtında taşıdığı sobayla, görenleri hayrete düşürdüAdana'de tenekeden yapılma küçük odun sobasını yakıp, sırtına bağlayan bu şekilde Merkez Otogarı'nda gezen Osman Aslan (55), görenleri hayrete düşürdü.

Sırtında taşıdığı sobayla, görenleri hayrete düşürdü

Adana'de tenekeden yapılma küçük odun sobasını yakıp, sırtına bağlayan bu şekilde Merkez Otogarı'nda gezen Osman Aslan (55), görenleri hayrete düşürdü. Daha önce kendisini dolandırdığını iddia ettiği M.K.?nin kimlik fotoğrafını kamyonetinin üzerine 'Bu şahıs beni dolandırdı' yazısıyla pankart yapıp, kentte dolaşan Osman Aslan, bu kez yağmur ve soğuk havaya tepki olsun diye sırtına yanan odun sobasını bağladı. Tenekeden yapılma küçük bir odun sobasını yakıp, sırtına bağlayan Aslan, vatandaşların meraklı bakışları altında Merkez Otogar'da gezdi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda Aslan'ın kendisine yöneltilen sorulara "Adana, Çukurova yanıyor diyorlardı ya, ne yanması Adana donuyor, donuyor" diye cevap verdiği görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Osman Aslan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title