Haberler

Adana'nın Trafik Akışı Hızlandırılacak

Adana Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını hızlandırmak amacıyla çarşı merkezindeki caddelerin ve baraj seddesi yolunun tek yön yapılmasını, ana arterlerdeki kavşakların sayısının azaltılmasını tartışmaya açarak Adana Kent Konseyi’ne bağlı Sivil Toplum Kuruluşları’nın görüş ve önerilerini dinledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi, trafik akışını hızlandırmak amacıyla çarşı merkezindeki caddelerin ve baraj seddesi yolunun tek yön yapılmasını, ana arterlerdeki kavşakların sayısının azaltılmasını tartışmaya açarak Adana Kent Konseyi'ne bağlı Sivil Toplum Kuruluşları'nın görüş ve önerilerini dinledi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, kent içi trafik akışını rahatlatan hamlelerine yeni bir boyut getirdi. Trafik sıkışıklığıyla ilgili kent halkının memnun kalacağı çareler üretmeyi amaçlayan Başkan Sözlü, çarşı merkezindeki caddeler ve baraj seddesi yolunun tek yön yapılması ile ana arterlerdeki kavşak sayısının azaltılmasını tartışmaya açtı. Sözlü'nün talimatları doğrultusunda üç ana başlıkta taslak planlar hazırlayan Ulaşım Daire Başkanlığı yöneticileri ilk etapta toplu taşıma esnafı temsilcileriyle toplantı yapıp, modelleri paylaştı. Büyükşehir bürokratlarının ikinci etap çalışması Kent Konseyi'ne bağlı Sivil Toplum Kuruluşları ile yapıldı.

Sivil toplum kuruluşları bilgilendirildi

Adana Kent Konseyi'nin bulunduğu Tarihi Kız Lisesi'nde düzenlenen toplantıda Adana Kent Konseyi'ne bağlı Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanlarını bilgilendiren Ulaşım Daire Başkanı Dr. Murat Kütükçü, Başkan Hüseyin Sözlü'nün kentin geleceğine yön verecek projeleri arasında ulaşım yatırımlarına büyük önem verdiğini vurguladı. Ulaşım Ana Planı'nı hazırlarken, trafiği rahatlatan hamlelere yenilerini eklemek için yoğun çalışma yürüttüklerini kaydeden Kütükçü, özellikle çarşı merkezi ve Adana Şehir Hastanesi'ne erişimi rahatlatma konusunda yoğunlaştıklarını ifade etti.

Yapılan istişare toplantısının ardından Adana Kent Konseyi'ne bağlı Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilci ve başkanları Adana Büyükşehir Belediyesi'nin, "Birlikte başarıyoruz" ilkesine sadık kalarak sorunların çözümü noktasında yapılan görüş alışverişinden memnun kaldıklarını dile getirdiler. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Adana Kent Konseyi Hüseyin Sözlü Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title