Haberler

Köpeği kurtarmak için kanala atlayan gencin cansız bedeni bulundu

Güncelleme:

Adana'da kanalda sürüklenen sokak köpeğini kurtarmak için suya atlayan ancan akıntıya kapılıp gözden kaybolan Suriyeli gencin cansız bedeni bulundu.

Suriye'deki iç savaştan kaçıp Adana'ya gelen 20 yaşındaki Suriyeli Abdulkadir Seyyid, kanala düşen sokak köpeğini kurtarmak için suya atladı ancak canından oldu.

Olay, dün Seyhan ilçesi Fatih Mahallesi Kıyıboyu Caddesi'ndeki Devlet Su İşleri'ne (DSİ) ait sulama kanalında meydana geldi. Suriyeli Abdulkadir Seyyid, Beşer Şeyhbar, iki arkadaşıyla yaya olarak eve giderken sulama kanalında bir sokak köpeğinin sürüklendiğini gördü. Köpeği kurtarmak isteyen Seyyid, akıntının yoğun olduğu sulama kanalına atladı. Köpeği yakalamayı başaramayan Seyyid, bir süre suda batıp çıktıktan sonra gözden kayboldu. Arkadaşlarının ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Seyyid için arama-kurtarma çalışması başlattı.

7 KİLOMETRE UZAKLIKTA BULUNDU

Suriye'deki iç savaştan 8 yıl önce kaçıp Adana'ya yerleştikleri öğrenilen Abdulkadir Seyyid'i arama çalışmasına, dün havanın kararması nedeniyle ara verildi. Savcılığın talimatıyla kanala verilen su kesilirken, arama çalışmasına sabah erken saatlerde yeniden başlandı. Seyyid'in, suya girdiği noktanın 7 kilometre uzağında Küçükdikili Çınarlı Mahallesi'nde cansız bedeni bulundu. Dalgıç polisler ve itfaiye ekipleri tarafından sulama kanalından çıkartılan Seyyid'in cesedi, yapılan incelemenin ardından Adana Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Köpeği kurtarmak için kanala atlayan gencin cansız bedeni bulundu

Köpeği kurtarmak için kanala atlayan gencin cansız bedeni bulundu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Kıyıboyu Caddesi Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Konyaspor Fenerbahçe maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Konyaspor FB maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bugün Hıdrellez mi? 5-6 Mayıs Hıdırellez bugün mü yarın mı? Hıdırellez ne demek, dinimizde var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 6 Mayıs bugünkü kabine toplantısında ÖĞRETMEN ATAMASI ile ilgili gelişme var mı? Hıdırellez Kuran'da geçiyor mu? Hıdırellez dinde var mı? Hıdırellez batıl inanç mı? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Konyaspor Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! Konya FB ilk 11'inde kimler var? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Hıdırellez dilek kağıdı nasıl yazılır? Hıdırellez günü duası nasıl yapılır? Hıdırellez gül ağacına dilek nasıl yapılır, saat kaçta gömülür, gül ağacı şart mı? Hıdırellez nedir? Hıdırellezde neler yapılır? Hıdırellez ne zaman? Hıdırellez dileği ne zaman yapılır? En güzel Hıdırellez mesajları! Resimli, anlamlı Hıdırellez mesajları 2024! Konyaspor Fenerbahçe maçı CANLI izle! 6 Mayıs Konyaspor FB maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 6-7 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kızıl Goncalar Ayza kim? Kızıl Goncalar Ayza karakteri gerçekte kim, Melisa Doğu kimdir? Kızıl Goncalar 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 6 Mayıs Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (9)

Vicdan:

İnşallah o mekanda rahat edersin. Bir tarafta hayvanlarazulüm ve taciz eden yaratıklar diğer taraftacanı pahasına hayvanı kurtarmak isteyen insan. Allah rahmet eylesin.

23
2
yanıtYanıtla
Filozof:

Demekki baska milletlerdende iyi insanlar cikabiliyormus! Allahtan rahmet dilerim

21
2
yanıtYanıtla
muro başkan:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

20
2
yanıtYanıtla
1234:

Ülkesin de kalıp Ülkesini savunsaydı Şehit burada hayatını yaşamaya kalktı. Niyazi oldu.

6
15
yanıtYanıtla
BEYKOZLU:

NE BİLİYORSUN SENDE KONUŞUYORSUN SAVAŞTAN KAÇMADILAR VAHŞETTEN KAÇTILAR SENİN AİLENDEN BİRİNİ KURBANLIK GİBİ GÖZÜNÜN ÖNÜNDE KESSELER NAPARDIN ACABA

yanıt6
yanıt1
bb:

ne kadar merhametlı bırı ımıs yazık

16
3
yanıtYanıtla
Arif:

Allah rahmet eylesin bir iylik için canını verenlere selam olsun

10
2
yanıtYanıtla
vatandaş:

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

8
1
yanıtYanıtla
erhan:

Allah rahmet eylesin, bu insanlar ulkede cok irkciliga ugruyorlar umarim bu kotu zihniyet degisir

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title