Haberler

Adana Kedi 'Lula'yı Getirene 1000 Lira Ödül

Kedi 'Lula'yı getirene 1000 lira ödül

ADANA'da geçen 1 Mayıs günü, evin balkonunda asılı olan halının üzerine çıkan 'Lula' adındaki kedi, rüzgarda uçan halıyla birlikte düştükten sonra ortadan kayboldu. İran ve Çinçila kırması kedisini bulabilmek için el ilanları bastırıp kapı kapı dolaşarak arayan sahibi 26 yaşındaki Denizcan Uğurlar, "Getirene 1000 lira ödül vereceğim" dedi.

Merkez Çukurova İlçesi'ndeki Yurt Mahallesi'nde yaşayan Denizcan Uğurlar ile kız arkadaşı Senem Dura, 6 yıl önce üniversite eğitimi için gittikleri İstanbul'da henüz yavru iken aldıkları İran ve Çinçila kırması kediyi beslemeye başladı. Çift, üniversite eğitimleri boyunca yanlarından ayırmadıkları 'Lula' adını verdikleri kediyi, geçen yıl Adana'ya dönerken yanlarında getirdi. Senem Dura'nın evinde kalan lula, geçen 1 Mayıs günü balkona asılan halının üzerine çıktı. Bu sırada esen sert rüzgar, halı ile birlikte üzerindeki kediyi de 1'inci kattaki balkondan düşürdü. Halının düştüğünü fark eden Senem Dura, bahçeye indiğinde kedisini bulamadı.

Binanın güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen Denizcan Uğurlar ile kız arkadaşı Senem Dura, kedilerinin izine rastlayamadı. Lula'nın daha önce de benzer şekilde düşmesine rağmen eve döndüğünü belirten Denizcan Uğurlar şöyle dedi:

"Evimizin maskotuydu. 6 yıldan beri kız arkadaşımla birlikte besliyorduk. Apartmanın birinci katındaki evimin balkona çıkıp, asılı olan halıya tırmanmış, rüzgar esince de halı ile birlikte düşmüş. Birileri alıp götürmüş olabilir. Satmayı düşünenlere sesleniyorum, o kedi kısır ve çok yaşlı. Kimse satın alamaz. Çok da ürkektir, lütfen geri getirsinler. Lula'yı getirene 1000 lira ödül vereceğim."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurova 1 Mayıs İran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title