Haberler

Adana'da ormanlık alanda yangın çıktı

Güncelleme:

Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Yerköprü mevkiinde 3 hektarlık alanda Kızılçam ağaçlarının olduğu ormanlık alanda yangın çıktı. Ekipler alevlere müdahale ederken yangının büyüklüğü havadan görüntülendi.

Adana'nın Karaisalı ilçesine bağlı Yerköprü mevkiinde 3 hektarlık alanda Kızılçam ağaçlarının olduğu ormanlık alanda başlayan yangın havadan görüntülendi. Ekiplerin yangına müdahalesi devam ediyor.

Alınan bilgiye göre, Karaisalı ilçesine bağlı Yerköprü mevkiinde ormanlık alanda, akşam saatlerinde yaklaşık 3 hektarlık Kızılçam Ormanlık alanında yangın çıktı. Çevredeki vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Bölgeye, 30 arazöz, 10 su tankı, 2 helikopter, 2 dozer ve 1 greyder gönderildi. Jandarma ekipleri ise yangın bölgesine giden yolu trafiğe kapattı. Yangın hala kontrol altına alınamazken ekiplerin müdahalesi devam ediyor.

HAVADAN MÜDAHALEYE ARA VERİLDİ

Adana'nın Karaisalı ilçesi Yerköprü mevkiindeki orman yangını devam ederken, havanın kararması nedeniyle helikopter ile yapılan müdahaleye ara verildi. Yerleşim yerinin uzağındaki kayalık kesimde devam eden orman yangınına 25 arazöz, 6 iş makinesi, 13 su tankı ve 150 personel ile müdahale ediliyor. Yangının çıkış nedeni ve zarar gören alanın büyüklüğü henüz açıklanmadı. Müdahalenin karadan devam ettiği ancak bölgenin kayalık olduğu için ekiplerin yoğun çaba sarf ettiği belirtildi.

Adana'da orman alanda yangın çıktı

Adana'da orman alanda yangın çıktı

Adana'da orman alanda yangın çıktı

Adana'da orman alanda yangın çıktı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Karaisalı Haberler

500

Yorumlar (17)

Eskişehir:

ormanlarımızı yakan cahiller , cehennemde cayır cayır yanın inşş @@

36
2
yanıtYanıtla
Co:

Amin

yanıt0
yanıt0
Kadir kadri:

Ormanları kasten yakanları yakalayıp helikopterden yanan ormana atmak lazım ki yangını bilerek çıkaranlara gözdağı olsun. ,

32
3
yanıtYanıtla
Kozanlı:

200 hektardan fazla yandı Kozanda 3 günde zor söndürüldü devletin o kadar işçisi aracı durmadan çalıştı milletin evleri hayvanları kül oldu. İnsanlar evsiz barksız kaldı. Çocukluğumuzdan beri her gün gördüğümüz ormanlar hayalete döndü. Bu ormanları yakanın cezası kesinlikle idam olmalı ama maalesef yok.

2
0
yanıtYanıtla
Bayrak can:

ORMAN YANGINI ÇIKARANLAR SEBEP OLANLAR, VATAN HAİNİDİR..EN AĞIR CEZA VERİLMELİDİR...????

2
0
yanıtYanıtla
Adanalı:

Yerkopru piknikçilerin gözde yeri. Bugün pazardi, cahilin biri mangalini sondurmeden gitmistir kesin

1
0
yanıtYanıtla
Merve:

Yeter artık yaka yaka yeşil akan birakmiycaklar tas etsin Allah onlari ??

1
0
yanıtYanıtla
Co:

Artık yasaklayın bu mangal işini yazık günah bu ağaçlara kağıt yap ağaç kes ev yap ağaç kes ham madde çıkar ağaç kes üstüne yak ağaçları nefessiz kalacaz bu gidişle

1
0
yanıtYanıtla
Ali:

Öyle cahil mikrop insanlar varki. Mangal yapıp zıkkımlanıp ateşi söndürmemiştir. Orman yakan veya sebeb olanın Allah belasını versin.

1
0
yanıtYanıtla
Musa:

Ormanlarımızda yapılan büyük hatalar; meşcere altı temizliği diye güya yanıcı madde miktarını azaltarak yangına engel olacağını zanneden ogm zihniyeti halbüki bu şekilde yaparak ormanın içindeki nem oranını düşürüp kurulaştırıp yanmaya müsait hale getiriyorsun.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title