Haberler

Taksiciyi Dövüp, Daha Sonra Aracını Yaktılar

Güncelleme:

Adana'da bir taksiciyi ıssız yerde kıyafetlerini soyup darp ettikten sonra aracını ateşe veren 2 şüpheli, kayıplara karıştı.

Adana'da çağırdıkları taksiciyi ıssız bir yerde durduran şüpheliler, taksiciyi araçtan indirip dövdü sonra aracını yakarak olay yerinden kaçtı.

ADRESE ÇAĞIRDILAR

Olay, saat 3.30 sıralarında merkez Sarıçam ilçesi Balcalı TOKİ konutlarında meydana geldi. Alınan bilgiye göre, ismi öğrenilemeyen 01 T 0299 plakalı taksi sürücüsünü telefonla arayan iki şüpheli, merkez Sarıçam ilçesi Çatalan Caddesi civarına çağırdı.

SOYUP DARP ETTİLER

Cadde üzerinde taksiye binen iki şüpheli, taksiyi Balcalı TOKİ konutlarının yönünde ıssız bir yerde durdurdu. Taksiciyi aşağı indiren şüpheliler, üzerindeki kıyafetleri soyarak taksiciyi darp etti.

TAKSİYİ ATEŞE VERDİLER

Daha sonra taksiyi ateşe verip olay yerinden kendilerini bekleyen başka bir araçla ayrıldılar. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerince söndürülen taksi kullanılamaz hale geldi.

ÇALIŞMA BAŞLATILDI

Polis ekipleri, eşkalini belirlediği iki kişiyi bulmak için geniş çaplı yakalama çalışmaları başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sarıçam 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title