Haberler

Adana'da bıçaklı gaspçılar, içki içerken yakalandı

Güncelleme:

ADANA'da parkta oturan Muammer İ.Y. (34) ile eşi Dilan Y.'ye (31) bıçak çekip, para vermeleri için öldürmekle tehdit ederek, 20 lira gasbeden Şahin C. (20) ve Abdullah A. (24), alkol alırken yakalandı.

ADANA'da parkta oturan Muammer İ.Y. (34) ile eşi Dilan Y.'ye (31) bıçak çekip, para vermeleri için öldürmekle tehdit ederek, 20 lira gasbeden Şahin C. (20) ve Abdullah A. (24), alkol alırken yakalandı.

Olay, 18 Ağustos günü, merkez Seyhan ilçesine bağlı Reşatbey Mahallesi'nde meydana geldi. Merkez Park'a giden Muammer İ.Y. ile eşi Dilan Y., gece saatlerinde banka oturarak, sohbet etmeye başladı. İddiaya göre, yanlarına yaklaşan 2 kişiden 1'i, çiftten para istedi. Çift, para vermeyince şüphelilerden biri, cebinden bıçak çıkarıp, "Para ver. Yoksa ikinizi de öldürürüm" diyerek, tehditler savurdu. Bunun üzerine Muammer İ.Y., cebindeki 20 lirayı verip, başka parasının olmadığını söyledi. Şüpheliler de parayı alıp, olay yerinden uzaklaştı.

PARKTA YAKALANDILAR

Çiftin bildirmesi üzerine olay yerine İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri geldi. Çiftten şüphelilerin eşkalini alan ekipler, yakalanmaları için çalışma başlattı. Merkez Park'ı arayan polis, şüphelileri ağacın altında alkol alırken buldu. Şüpheliler emniyete götürüldükten sonra teşhis edilmeleri için Muammer İ.Y. ve eşi Dilan Y.'ye gösterildi. Çiftin doğrulaması üzerine şüphelilerin, Şahin C. ve Abdullah A. olduğu belirlendi.

Şahin C., sorgusunda suçlamaları reddederek, çiftin parayı kendi istekleriyle verdiğini iddia etti. Abdullah A. ise Şahin C.'nin elinde bıçak gördüğünü ancak tehdit ettiğini duymadığını öne sürdü.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şahin C. ile Abdullah A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Reşatbey Mahallesi Seyhan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title