Haberler

Adana belemedik doğa ve fotoğraf festivali

Güncelleme:

Belemedik Doğa ve Fotoğraf Festivali

Adana'nın Pozantı ilçesinde düzenlenen Belemedik 3'üncü Doğa ve Fotoğraf Festivali-Yarışması gerçekleşti.

Geleneksel hale gelen festival ilçenin doğasıyla ünlü Belemedik Tabiat Parkı'nda yapıldı. 'Tünelin Ucundaki Işık Belemedik' sloganıyla düzenlenen fotoğraf festivaline Pozantı Kaymakamı Muammer Sarıdoğan, Belediye Başkanı Mustafa Çay, Feke Kaymakamı Mehmet Rıdvan Doğan, Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik, Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Hüseyin Sözlü ile Adanalıların yanı sıra Kayseri, Niğde, Mersin, Osmaniye ve Hatay illerinden yaklaşık 3 bin doğa ve fotoğraf tutkunu katıldı. Festival kapsamında düzenlenen fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraf sanatçılarına Kaymakam Muammer Sarıdoğan ve Belediye Başkanı Mustafa Çay tarafından plaket ve ödülleri verildi. Sonbahar renk cümbüşünün bir arada bulunduğu festival alanını dolduran binlerce kişi Belemedik anıt ağacı etrafında düzenlenen etkinliklerde gün boyunca eğlendi.

38 DÖNÜMLÜK ALANDA YAŞAM PARKI

Festivalin açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Mustafa Çay, Bugün doğayla bütünleşmiş bir yaşam parkı içerisinde çok güzel bir ambiyansı ve olguyu, 3'üncü doğa festivali olarak birlikte yaşıyoruz. Hayaller beslendikçe ve hayata geçince anlam kazanır. Biz de bu doğrultuda sizlerin hayatını anlamlandırmak, Pozantı'yı bu coşku içerisinde Adana'dan ve çevre illerden gelen siz doğa dostlarımıza 38 dönümlük bir alan da daha güzel bir doğa ve ahşap evlerden yapılacak bir yaşam alanı bırakmak için çaba sarfediyoruzödedi. Etkinlik sonunda TRT saz sanatçıları Uğur Önür ve Umut Sülünoğlu sahne aldı. Sanatçıların çalıp söylediği birbirinden hareketli türküler ile coşan davetliler unutulmaz bir festival daha yaşadı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Çay Pozantı Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title