Haberler

Acun Ilıcalı, Youtuber Reynmen'i tek kalemde sildi

Güncelleme:

Reynmen olarak bilinen Youtuber Yusuf Aktaş'ın, "Bu halk Survivor neden izler" eleştirisi, Acun Ilıcalı'yı kızdırdı. Ünlü televizyoncu, sözlerinden dolayı Exxen'deki programını iptal ettiği Reynmen'i, Instagram hesabından sildi.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Reynmen olarak bilinen Youtuber Yusuf Aktaş'ı Survivor çekimleri için adaya davet etmiş, fenomen ismin Youtube kanalına destek vermişti. Ardından ikili, Exxen projesi için anlaşmış ancak proje iddiaya göre Reynmen yüzünden iptal olmuştu.

"BU HALK NEDEN SURVİVOR İZLER"

Sosyal medya fenomeni Reynmen, katıldığı bir yayında Acun Ilıcalı'nın yıllardır devam eden Survivor yarışması için "Bu halk Survivor'u neden izler" eleştirisinde bulundu. Exxen'de Berkcan Güven ile program yapacak olan Reynmen'in bu açıklamasının ardından programı iptal edildi. Ünlü televizyoncu, açıklamalarından dolayı arasının açıldığı Reynmen'i sosyal medya hesabı Instagram'dan sildi.

Acun Ilıcalı, Youtuber Reynmen'i tek kalemde sildi

LÜKS ARABA ALACAKTI

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Berkcan Güven ve Reynmen ile bir iddiaya girmişti. İddia karşılığında Ilıcalı, Reynmen ve Berkcan'ın birlikte yapacağı programın Exxen'in en çok izlenen yapımı olması halinde iki isme istedikleri lüks otomobili alacağını açıklamıştı. O anlar video olarak paylaşılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Reynmen Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (103)

GALATALI:

Al birine Vur ötekine

84
3
yanıtYanıtla
yasar:

aynen dostum kraliyet soytarıları bunlar özel olarak egitilmisler

yanıt0
yanıt0
ERDEM:

ADAM DOĞRU DEMİŞ NEDEN İZLERSİNİZ Kİ

70
8
yanıtYanıtla
vatandaş:

enazından bir yarışma izlenebilir daha önemlisi bukadar insan bu boş reynmeni neden izler ?

yanıt21
yanıt14
MEDYA UZMANI:

IKI ISMINDE BIRBIRINE IHTIYACI YOK. BİZİM GİBİ HALK ONLARI HEP ZENGIN EDER

75
2
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Survivor mı kaldı vatandaş gerçek survivoru yaşıyor zaten o yüzden acun senin program izlenmiyor artık kusura bakma

53
6
yanıtYanıtla
YASLI KURT:

Adamsın be yaa

yanıt11
yanıt2
FB:

VATANDAŞA CART CURT YOK

yanıt5
yanıt0
Malatyalı:

Bu dünya size de kalmaz

46
7
yanıtYanıtla
kubilay:

acun kral ona laf söylenmez elestirilmez fikir beyan edilmez. instagramdan siliverir mazallah.

35
10
yanıtYanıtla
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title