Haberler

Acun Ilıcalı'dan Çalışanlarına Ramazan Ayı Jesti: Mesaiye 12'de Başlıyoruz

Güncelleme:

Kendi televizyon kanalında yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk olan Acun Ilıcalı, "Ramazan ayında mesaiyi 12'de başlatıyoruz ve saat 4'te mesai bitiyor" dedi.

TV 8 ekranlarında Seda Akgül ve Hakan Ural'ın sunumuyla yayınlanan 'Gel Konuşalım' programına konuk olan Acun Ilıcalı itiraflarda bulundu.

"ÇALIŞTIĞIM YERDE..."

İş hayatıyla ilgili sorulan bir soru üzerine Acun Ilıcalı, "Yükselişimde motivasyonum, huzurlu bir ortamda çalışmak ve bunu sağlamak çok önemli. Çalıştığım yerde gördüğüm eksikleri kendi televizyonumda gidermeye çalıştım" dedi.

"RAMAZAN'DA 12'DE MESAİYE BAŞLIYORUZ"

''Mesela Ramazan ayında mesaiyi 12'de başlatıyoruz ve saat 4'te mesai bitiyor'' diyen Acun Ilıcalı, ''Yaz aylarında cuma günlerini tatil yapıyoruz ve yemeklerimiz açık büfe halinde. Aynı zamanda çalışanların spor ve hobilerini gerçekleştirebildiği alanlar da bulunuyor'' ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Acun Ilıcalı Hakan Ural Seda Akgül Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Çorlu tren kazası duruşmasında karar belli oldu mu? Tren kazası davasında son durum nedir? 2024-KPSS Lisans Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ne zaman? #128204 Başvurular başladı mı? Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi!
500

Yorumlar (25)

serkan:

Adamsın

11
2
yanıtYanıtla
Ahmet:

Helal olsun, diğer iş verenlere de inşallah örnek alır

10
2
yanıtYanıtla
tuba türkoğlu:

yancılık böyle bir şey

2
9
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

EĞER DOĞRUYSA HELAL OLSUN

6
4
yanıtYanıtla
reflex:

diğer godomanlar brz örnek alsınlar herşey para değil

8
1
yanıtYanıtla
Adem yilmz:

Acun Abi çok farklısn

6
2
yanıtYanıtla
BURÇİN:

ÇOK DEĞERLİ BİR İNSANSINIZ KEŞKE HERKES SİZİN KADAR İYİ İNSAN DEĞİL İYİ BİR BİREY OLABİLSEYDİ İYİ Kİ VARSINIZ

7
1
yanıtYanıtla
engin:

şimdi program TV8 de yayınlanıyor dolayısıyla bu hanım efendi ve beyefendi oranın çalışanı ve bunlar mesai saatlerini bilmiyorlar mı yada bu mesai saatine uygun çalışmıyorlar mı

3
4
yanıtYanıtla
bla bla:

fark ettiysen sadece ramazan ayında diyo bu o adamların programı yeni

yanıt0
yanıt0
Hasan:

Sen nasıl bir kralsın be

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 25 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title