Haberler

Acun Ilıcalı'nın 14 yaşındaki kızı Yasemin'in elbisesi ve ayakkabısının fiyatına yorum yağdı

Güncelleme:

Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı, 14 yaşındaki kızı Yasemin'le çekildiği pozu paylaşmıştı. Yasemin Ilıcalı'nın fotoğrafa giydiği elbisenin 2 bin 450 TL, ayakkabılarının ise 923 TL olması, sosyal medya kullanıcılarının ilgisi çekti. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı, konuyla ilgili yorumda bulundu.

Kazancıyla sık sık gündem olan Acun Ilıcalı, bu sefer kızı Yasemin'le verdiği poz nedeniyle gündem oldu. Ilıcalı kızı Yasemin Ilıcalı ile bir pozunu paylaşmış ve paylaşımına da "Hiç büyümeyeceksin gibi geliyordu, nasıl da büyüdün nasıl da böyle güzel oldun... Senin o bakışlarını yerim benim biricik Yasemin'im..." notunu düşmüştü.

Acun Ilıcalı'nın 14 yaşındaki kızı Yasemin'in elbisesi ve ayakkabısının fiyatına yorum yağdı

TOPLAMDA 3 BİN 373 TL

4 kız babası olan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın paylaşımına beğeni yağmıştı. Acun Ilıcalı'nın kızı Yasemin Ilıcalı'nın kıyafetinin fiyatı da sosyal medyada gündem oldu. 14 yaşındaki Ilıcalı'nın elbisesi 2 bin 450 TL olması çok konuşuldu. Yasemin Ilıcalı'nın ayakkabısı ise 923 TL idi.

ELBİSE VE AYAKKABININ FİYATINA YORUM YAĞDI

Elbiseyi çok beğenen bazı takipçiler, "Keşke benim de olsa ama ben fakirim" yorumunda bulundu. Bazı sosyal medya kullanıcılar, Acun Ilıcalı'nın kazancına göre fiyatların makul olduğunu belirtirken, bazı kullanıcılar ise bir çocuğa göre fiyatların yine de yüksek olduğunu savundu.

İşte sosyal medyada Yasemin Ilıcalı'nın elbisesi ve ayakkabısı hakkında yapılan bazı yorumlar:

- Babasının kazancı ne kadar olursa olsun, çocuk için fazla bir miktar

- Asgari ücretten daha fazla, bence gereksiz

- Babasının kazancına göre fazla olduğunu düşünmüyorum

- Acun Ilıcalı'nın kızı, tabii ki de giyecek abartmayın

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Acun Ilıcalı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (13)

tövbekar 34:

acun kizi yasinda sevgilisi var yarin kendi kizida yasli birini bulursa ne olur seyma nin da keyfi yerinde

81
9
yanıtYanıtla
Beyin Fakiresi :

peki bunun senin diline vurması?

yanıt2
yanıt3
Murat yılmaz :

ADAM KAZANIYOR VE ALIYOR. BUNDA NE VAR ? BENİMDE KAZANCIM O KADAR FAZLA OLSA BENDE ALIRIM.

72
11
yanıtYanıtla
baklavacı çeto :

o para gözümüzde büyük olabilir ancak acun için bir simit-çay parasıdır beyler.

67
4
yanıtYanıtla
Zambakcı :

zenginin malı yine züğürdün çenesini yormuş...

37
2
yanıtYanıtla
Aykut Kalanoğlu:

Şeyma ismi geçince insanlarımızın aklına hemen Acun geliyor Acun ismi geçince de hemen Şeyma aklına geliyor yani Acun=Şeyma Şeyma=Acun ve ayrı olsalar da insanlarımızın aklında artık ömür boyu ölene dek sürecek SAMANYOLU şarkısı gibi ayrılmaz bir ikili oldular ! sanki bu şarkı bu ikili için bestelenmiş söylenmiş yıllar önce !

4
29
yanıtYanıtla
Nazım :

Napacaktı pazardan 10 liraya tisortmu alsın. Komikmisiniz adamda var harcıyor sizde olsa daha fazlasını harcarsınız

16
0
yanıtYanıtla
Ahmet Gündoğdu:

ACUN ÇOK GORGUSUZ BIRI ÇIKTIN.FARKINDAYSAN O NE OLDUGU BELLI OLMAYAN INSANA TV.DE ÖDUL VERDINYA KIMSE ARTIK SENI ÖNEMSEMIYOR.ERKAN PETEKKAYA'YA HELAL OLSUN SENDEN KAT BE KAT DELIKANLI ÇIKTI.PARA HERŞEY DEGİL ACUN.

12
0
yanıtYanıtla
JOE Kur:

900 tl dedigin ayakkabi 100$ cerez parasi sakiz olmus 10 tl neyin kafasindasiniz

8
1
yanıtYanıtla
Osman Tuna :

Zenginin malı züğürtün çenesini yorarmış. Millete çok gelen o ücreti adam dakikalar içinde kazanıyor. Ayrıca gömenler, aynı ortamı kendılerı bulsa daha fazlasını yapacak olanlar..

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title