Haberler

Acun Ilıcalı, Minik Eylül ve Leyla'nın Ölümüne Sessiz Kalmadı

Güncelleme:

Survivor kameramanı Alper Baycın'ın ölüm haberiyle sarsılan televizyoncu Acun Ilıcalı, kaybolduktan sonra ölü bulunan Eylül ve Leyla'nın cinayetlerine sessiz kalmadı.

Kaybolduktan 1 hafta sonra cesedi bulunan Minik Eylül'ün ardından Ağrı'da 18 gün önce kaybolan 4 yaşındaki Leyla'nın cansız bedeninin bulunması sosyal medya kullanıcılarını ayaklandırdı. Bunların arasında yakın zamanda kameran Alper Baycın'ın ölüm haberiyle sarsılan ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'da yer aldı.

"LANETLİYORUM"

Minik Eylül ve Leyla'nın ölüm haberinin ardından Instagram hesabından paylaşım yapan Ilıcalı, "Leyle ve Eylül... Çocuk susar sen susma. Çocuklarımıza kıyan canilere sessiz kalma. Lanetliyorum"

Acun Ilıcalı, Minik Eylül ve Leyla'nın Ölümüne Sessiz Kalmadı

Acun Ilıcalı, Dominik Cumhuriyeti'nde çekimleri devam eden Survivor ekibinde görevliyken bıçaklanarak hayatını kaybeden Alper Baycın'ın cenaze törenine katılarak ön sıralarda saf tuttuktan sonra tabutunu sırtladı.

Acun Ilıcalı, Minik Eylül ve Leyla'nın Ölümüne Sessiz Kalmadı

Acun Ilıcalı, Minik Eylül ve Leyla'nın Ölümüne Sessiz KalmadıLeyla

Acun Ilıcalı, Minik Eylül ve Leyla'nın Ölümüne Sessiz KalmadıEylül

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

vatandaş:

lanetlediğin için dün şeymanın doğum gününde eğlence yaptın leylaya ve eylül le saygın yoksa alper e olsaydı keşke

18
0
yanıtYanıtla
LEYLAMM:

ACUNNNNNNNNNN BEYYY SİİZZZ YÜREK YAKAN CENAZELERİMİZİ UNUTUP DOĞUM GÜNLERİNE BİLE GEÇTİNİZ

13
2
yanıtYanıtla
Mesela yani:

Öğlen kameramanının cenazesine katılır iki ufacık kız çocuk öldürülür onun içinde bi paylaşım yapılır akşama hoooopp şeymanın doğum günü partisi hiç yakışmadı acun hemde hiç

10
4
yanıtYanıtla
Dangerous:

Bence idam olmamalı cezaları onları öyle bi hale getireceksin ki yaptıkları işkencelerin bin kat daha beterini yapacaksın ölene kadar devam edeceksin organını keseceksin hergün işkenceye devam edeceksin idam wtmwk onların kurtuluşu olur psikopatlar koğuşuna atacaksınki belalarını bulsun onlara özel psikopat koğuşu yapacaksın atacaksın önlerine

12
0
yanıtYanıtla
corci:

hiç inandırıcı dğeil

8
3
yanıtYanıtla
Elif:

Evet o kadar aciliydi ki partiden partiye koşuyordu. Açısını dindirmek için. Bence sessiz kalsa daha iyidi. Boşuna dememişler ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar die.

11
0
yanıtYanıtla
SİVASLI İBOCAN:

Sayın ILICALI , yorum yapmışın , düşünceni geç de olsa söylemişsin, sağ ol . . . Senden ricam , yarışma programına ayırdığın süre kadar olmasada ÇOCUKLARIMIZ hakkında psikolog, danışman, çocuk ruhunu yaşayan eğitimli kişilere televizyonunda konuşma fırsatı vermen. . . Dünyaya kimler geldi, kimler geçti. . ÖleneFatiha okumayla, çok üzüldüm demekle Leyla''ları, Eylül''leri geri getiremeyiz. . ALLAH , korumasızları korusun. . . !!!!Korunanların yaşı Eylül ''den , Leyla'' dan küçük aman onlara toz konmasın. . .

10
0
yanıtYanıtla
Büşra:

ÖYLE BI AĞLASAM....ÖYLE BI AGLASAMKİ ÇOCUKLAR SIZE HIÇ GÖZYAŞI KALMASA... ÖYLE Bİ ÖLSEM ÖYLE BI ÖLSEMKI..SİZE HIÇ ÖLÜM KALMASAAA..... .AZIZ NESIN...

7
1
yanıtYanıtla
Marcus Aurelius:

Bak bu çok önemli, Acun sessiz kalmamış. - Ne yapmış? Paylaşım yapmış, - Nereden yapmış? Sosyal Medyadan, Bu acunun paylaşımı bütün sıkıntıları sorunları çözdü, survivor diye bir saçmalığı milletin gözüne sokup uyutan acun,

5
1
yanıtYanıtla
KOÇANALI:

Dokunulmazlık millet vekıllerının degıl çocukların olmalı. . .

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title