Haberler

Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun'u yeniden ekrana taşıyacak

Güncelleme:

TRT 1 ekranlarından 3 sezon boyunca yayınlanan absürt komedi Leyla ile Mecnun, yeniden ekrana taşınıyor. Acun Ilıcalı tarafından Exxen için aynı kadroyla çekileceği öğrenilen dizinin, yönetmen koltuğunda da yine Onur Ünlü oturacak.

TV100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre final yapamadan ekran yolculuğu sonlandırılan absürt komedi dizisi Leyla ile Mecnun, ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın adımı ile yeniden ekrana taşınıyor.

Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun'u yeniden ekrana taşıyacak

ÇEKİMLER YAZ AYINDA BAŞLAYACAK

Üç sezon boyunca ekranlarda boy gösteren ve genç izleyici kitlesi ile büyük başarı yakalayan sevilen dizi, Exxen için Onur Ünlü tarafından yeniden çekilecek. Aynı kadro ve aynı hikaye üzerinden sürdürüleceği öğrenilen Leyla ile Mecnun'un çekimleri, yaz aylarında başlayacak.

Acun Ilıcalı, Leyla ile Mecnun'u yeniden ekrana taşıyacak

"ESKİ EKİPLE GÖRÜŞMELER BAŞLADI"

Konu ile ilgili olarak sosyal medya platformu Instagram üzerinden paylaşım yapan Birsen Altuntaş, şu ifadelere yer verdi: "Acun Ilıcalı, Sihirli Annem'in ardından EXXEN için bir fenomen diziyi daha yeniden çektirecek. Ilıcalı, şimdi de Leyla ile Mecnun'un haklarını aldı. Geçen aylarda 10. yaşı kutlanan diziyi yine Onur Ünlü çekecek. Dizinin eski ekibiyle görüşmeler başladı. Çekimleri yaz aylarında başlaması planlanıyor."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Leyla İle Mecnun Acun Ilıcalı Onur Ünlü Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (49)

flyread:

iğrenç diziyide tekrar çekmezsin. .

1
35
yanıtYanıtla
Önemi yok:

İğrenç olan sensin. Biraz zekan olsa seversin diziyi. Abuk subuk şeyler yerine adam gibi dizileri izleyin

yanıt7
yanıt0
baba:

birde 7 numarayı çek hemen satın alalım reis. Boşver leyla ile mecnunu. Ona gelene kadar bir sürü dizi var. 7 numara, En son babalar duyar vs.

8
19
yanıtYanıtla
babanın:

sen ne diyorsun ya leyla ile mecnundan gerisi traş 7 numaraymış

yanıt2
yanıt1
belgin:

bu acun ılıcalı ya siyonistlerin yada gizli bazı güçlerin desteğini alıyor onun saf ve temiz birisi olduğuna inanmıyorum.

17
8
yanıtYanıtla
Doğrucu Davut:

Bi akıllı sensin

yanıt4
yanıt5
.:

Kimin desteğini alıyor net bir şey diyemem ama saf ve temiz olmadığı kesin

yanıt3
yanıt1
Mustafa:

Hep parayı değil işlerinde edebe ahlaka yer ver. Bütün dünya senin olsa 1000 yıl da yaşasan sonunda ölüm var hesap var

13
7
yanıtYanıtla
AHMET:

Ne saçmalıyorsun ya. . . . . . . .

yanıt5
yanıt7
Süleman:

Aleyna Tilki dizisi izlenmeme rekoru kırdı.

14
1
yanıtYanıtla
Tüm 49 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title