Haberler

Dışişleri Bakanlığı, Karayipler'de mahsur kalan Türkleri kurtarmak için Acun'dan yardım istedi

Güncelleme:

Survivor çekimleri için Dominik'te bulunan Acun Ilıcalı, Dışişleri Bakanlığı'ndan kendisine ulaşıldığını ve Karayipler'de THY'nin uçmadığı bir adada mahsur kalan Türkleri kurtarmak için kendisinden yardım istendiğini bu konuda çalışma yaptıklarını ifade etti.

Tüm dünyada etkili olan koronavirüs salgını nedeniyle yurt dışında çeşitli sebeplerle bulunan Türk vatandaşları THY'nin düzenlediği özel seferlerle ülkeye getirilirken THY'nin uçmadığı noktalardan birinde kalan Türkler için de Acun Ilıcalı devreye girdi.

"KARAYİPLER'DE KALAN VATANDAŞLARIMIZA UÇAK YOLLAMAYA ÇALIŞACAĞIM"

Ünlü televizyoncu, Dışişleri Bakanlığı ile yaptığı görüşmeleri ve Türk vatandaşlarını kurtarma çalışmalarını şu sözlerle anlattı: "Burada kalan bizim çalışanlarımız ve vatandaşlarımız var. Bununla ilgili çözüm arıyoruz. Karayipler'de de mahsur kalan vatandaşlarımız varmış. Onlara da bir şekilde uçak yollamaya ve vatana döndürmeye çalışacağım. Teknik bir problem olmazsa buradan bir uçak yollayım aldırıp Türkiye'ye döndürmek istiyorum. Çok zor durumdalarmış. Bu konuda Dışişleri Bakanımız olağanüstü çalışıyor. Öyle bir Dışişleri Bakanımız var ki sabahtan akşama kadar ülkemizin hayrına bir şey yapmaya çalışan ve vatandaşımızın hayrına bir şey yapmaya çalışan olağanüstü bir insan. Tanıdığım için de sonuna kadar kefil olabirim. Mevlüt Çavuşoğlu'na buradan sevgiler yolluyorum. Bize her dakika ulaşıyorlar, Dışişleri'nden beni aradılar. Çözüm için beni devreye sokmak istiyorlar. Burada Acun'u kullanmayı istemek bile önemli bir zeka. Burada da elimizden geleni yapacağız.

"THY'NİN GİTMEDİĞİ BİR NOKTA"

Güney Amerika'nın biraz üzerinde bir adada vatandaşlarımız var, mahsur kalmışlar. Dominik'e uçakla 2,5 saat uzaklıkta. Biz şimdi onları nasıl alırız da Türkiye'ye yollarız onun derdindeyiz. Oraya THY gitmiyor, öyle bir hat yok. Uçak inemiyor, çocuklar orada kalmışlar. Bana Dışişleri Bakanlığı'ndan ulaştılar, onları kurtarmaya çalışıyoruz. Eğer, ülkece bir problem olmazsa ne gerekiyorsa yapacağız. Onları kurtaracağız, orada bırakmayacağız. İnşallah Ramazan Bayramı'nda evlerinde olurlar."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Türk Hava Yolları Acun Ilıcalı Karayipler Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (132)

Memleketim:

Büyük bir Devlet''in düsdügü durum. Acu''nu kurtarmak icin yalanlarla dolu milleti kandirma taktikleri.

21
54
yanıtYanıtla
Hıyarın birisin:

Kes sesini keşke sen adı sanı bilinmeyen uçak rotasında olmayan o adada mahsur kalsaydın

yanıt22
yanıt13
Memleketim:

Hiyar oldugunuz icin memleket bir adim ilerlemiyor. Nasil gittiyseler o sekilde dönerler.

yanıt12
yanıt11
ahmet:

haklısın büyük bir devletin senin gibi cüce mensupları da var maalesef

yanıt21
yanıt7
Hallo:

bu ne la? Koskoca Devlet bir Televizyoncuyamı kaldı?? Yuh

24
31
yanıtYanıtla
Zihniyetine tüküreyim:

Adını bilmediği Türk hava yollarının rotasında olmayan bir adaya gidip orda mahsur kalmak normal tabii gitmeselerdi 3-4 tane adam için uçak kaldıran onları oradan almak için uğraşan devlete teşekkür et banane de diyebilirdi

yanıt15
yanıt3
Abbuş geceuçar:

Olum malmısınız nesiniz? Ortada bir mağduriyet var ve çözmeye çalışan birileri... Bundan hala siyaset çıkarmaya çalışıyorsunuz. Ulan biraz insan olmaya çalışın. Yada insan taklidi yapın yeter.

24
7
yanıtYanıtla
vatansever:

adam gibi adam dadaşların gururu acun abi

15
13
yanıtYanıtla
Umut:

Sizler ne geri kafalı ne zihniyeti bozuk insanlarsınız bakın ne diyor oraya uçak inmiyor anca deniz yoluyla giris sağlanıyor ve acun ilicalida bu devletin bi vatandaşı ve gerçekten imkânı varsa ve elinden gelen bi durumsa ona sonsuz tesekur edeceğimize devletimizi yayılıyoruz ve zaten hastalık mis v.s bunlarla uğraşıyorlar herkes elini taşın altına oymak zorunda sonuc7nda bu devlet bizim ve kimseye de yedirmeyiz arkadaş

11
10
yanıtYanıtla
Eyupcan:

Ne yani acun Ilıcalı devletimizden dahami güçlü devletimiz gidipte alamazmida acun Ilıcalı alıyor.. ??bu durum devletimizi ne kadar küçük duruma düşürüyor biliyormusun

yanıt3
yanıt5
Tüm 132 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title