Haberler

Acun Ilıcalı, en büyük pişmanlığının ne olduğunu açıkladı

Güncelleme:

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, hayattaki en büyük pişmanlığının; babasını kaybettiği trafik kazasında babasının kullandığı arabayı kullanmamak olduğunu söyledi. Acun, o anları kelimeler boğazına düğümlenerek paylaştı.

İnsanları eğlendiren programlarla milyonlarca kişinin evine giren Acun Ilıcalı, hayattaki en büyük pişmanlığıyla ilgili yürek burkan sözler söyledi.

YouTube'da Cüneyt Özdemir'in yayınına konuk olan Ilıcalı'ya Twitter üzerinden "Hayattaki en büyük pişmanlığı ya da keşkesi neymiş?" sorusu yöneltildi.

"KEŞKE O ARABAYI BEN KULLANSAYDIM"

Ünlü televizyoncu bir süre duraksadıktan sonra bu soruya şu cevabı vererek bu sefer izleyenleri duygulandırdı: "Hayatımdaki en büyük pişmanlığım, ailem Bodrum'a giderken trafik kazası geçirdi. O gün arabayı ben kullanmak isterdim. İki araba gidiyorduk, babam kendi arabasıyla yola çıktı. Normalde arabayı hep ben kullanırdım, onları önden yollamak en büyük pişmanlığımdır. Keşke, o arabayı ben kullansaydım."

Cüneyt Özdemir de bu sözlerin ardından "Bir kez daha başın sağ olsun" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Cüneyt Özdemir Acun Ilıcalı Twitter Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (43)

ww wwwe:

bence yalan söylüyor. en büyük pişmanlığı şeyma karsunudur.

4
17
yanıtYanıtla
Hey Sen:

Saçmalama herkesi kendin mi zannettin Şeymanın bu olayın yanında adı bile geçmez. Ama sen olsan şeymayı düşünürdün demekki hayırsız adam

yanıt1
yanıt3
Mustafa:

İnşaAllah bir gün en büyük pişmanlığın yaptığın iğrenç proğramların için olur da tevbe edip öyle ölürsün.

9
11
yanıtYanıtla
Buralardan biri:

Kendisi kaza yapsa bu kezde vicdan azabından kahrolacaktı. Allahın hikmetinden sual olunmaz bence.

19
0
yanıtYanıtla
aga:

bence ulkesinin basina ettigi bela avrat bence

11
8
yanıtYanıtla
AGA ya:

KEŞKE KONUŞABİLSEN ÇOK ŞEY ANLATACAKSINDIR EMİNİM

yanıt0
yanıt0
REMZİ:

AGA , çok merak ettim . Verdiği bir tek belayı söylermisin !

yanıt0
yanıt1
Mr X:

Acun bey bende babamı kayıp ettim, bizlere düşen vazife onarın amel defterlerini doldurmak, inşAllah mekanları cennet efendimize komşu olsunlar, ruhlarına fatiha.

12
4
yanıtYanıtla
OSMANİYELİ:

Kader böyleymiş Allah sana uzun ömür versin Acun Bey

13
2
yanıtYanıtla
ercan:

şimdi bütün derdimiz bumu biz vatandaşlar kendimizi düşünemiyoruz

9
5
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title