Haberler

    Acun Ilıcalı'dan uzaktan eğitim için öğrencilere bilgisayar müjdesi

    Güncelleme:

    Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitim almada zorluk çeken öğrenciler için pazar günü kendi kanalı TV8'de bir yardım kampanyası düzenleyecek.

    Daha önce depremzedeler ve spor kulübü için kendi kanalı TV8'de yardım gecesi düzenleyen Acun Ilıcalı, bu sefer de uzaktan eğitim gören çocuklar için harekete geçiyor.

    YARDIM GECESİ DÜZENLEYECEK

    Yardımsever kimliğiyle tanınan ünlü televizyoncu aktif olarak kullandığı Instagram hesabından bir paylaşım yaparak "Dizüstü bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitimde büyük zorluk çeken kardeşlerimiz var. Bu durum hepimizi çok üzüyor. Kardeşlerimizin eğitimden mahrum kalmamaları için pazar akşamı TV8'de büyük bir kampanya düzenliyoruz. Hep beraber onları desteklemek için elimizden geleni yapalım" dedi.

    Acun Ilıcalı'dan uzaktan eğitim için öğrencilere bilgisayar müjdesi

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Acun Ilıcalı Haberler

    Bakmadan Geçme

    Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
    500

    Yorumlar (82)

    OSMAN KARTAL:

    ACUN ACUN. REKLAM YAPACAM DİYE DUYGU SÖMÜRÜSÜ YAPMA. . HERKES 3000 İLE 1500ARASI CEP TELEFONU ALIP 20 TL SİGARA İÇİYOR . ÜLKEMİZDE GARİBAN YOK. . SANA DA BU KONUDA İHTİYAÇ YOK. HERKEZ KENDİ BİLGİSAYARINI ALIR. HEM SEN KAÇ TANE ALIYORSUN Kİ, YEMEZLER

    10
    57
    yanıtYanıtla
    A.D:

    Neden herkes adına konuşuyorsun ? ben asgari ücretle çalışıyorum sigara da içmiyorum kırık dökük bir telefonum var ve çocugumunda bilgisayarı yok !!!

    yanıt28
    yanıt2
    ADALET:

    Senin gibi insanların izlediği haberlerde ki Türkiye değil gerçek olan Türkiye gece bi çık yürü bakalım İstanbul da sokakta yatanların cebine bak hangi telefon hangi sigara var yüz paralık ağızın ezberlemiş iki kelimeyi herkesin cebinde var sanki bunlar koymuş La Havle

    yanıt6
    yanıt1
    Kadir:

    osman herkes de beyin vardır ama şunu bil ki sen de yok

    yanıt8
    yanıt2
    Kadir:

    osman herkes de beyin vardır ama şunu bil ki sen de yok

    yanıt5
    yanıt1
    İnsanlık:

    Zaten bu yardımlar sizin gibiler için değil. Gariban aile çocukları için arkadaşım. Kendi adına konuş köylerde bilgisayar nedir diye bilmeyen çocuklar var. Lütfen yazarken düşünelim biraz.

    yanıt6
    yanıt0
    TT:

    Çocukları düşünmekte samimi isen kanalında eğitici programlara da yer ver, Biz onlara nasıl giyineceğini ve nasıl yemek yapacağını hakaret etmeden öğretebiliriz. O sana kalmasın. . .

    15
    8
    yanıtYanıtla
    LEON BUUREN:

    ACUN EFENDİ HER AY 125. 000 TL NAFAKA VERDİĞİN ŞEYMA SUBAŞI 1 AYLIK NAFAKASINI VERSE NASIL OLUR. ZATEN EVLENMEYE NİYETİ YOK HER AY AKIYOR SEN İNSANLIĞINI YAPIYORSUN AMA BİRAZDA ŞEYMA YAPSA YA. SENİDE ONORE ETSE.

    14
    5
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    100 bilgisyar dağıtacak milyon bilgisayarlık maddiyatta prim hedefiyle

    11
    7
    yanıtYanıtla
    ALİ:

    NEREDEN BİLİYORSUN DA HEMEN ÖN YARGI YAPIYORSUN ASLAN PARÇASI KENDİ DÜŞÜNCENİ İÇİNDE SAKLA

    yanıt6
    yanıt4
    Tüm 82 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title