Haberler

Acun Ilıcalı açıkladı! İşte O Ses Türkiye Rap'in jüri üyeleri

Güncelleme:

Yeni sezonda izleyicisiyle buluşacak O Ses Türkiye artık rap formatıyla ekranlara gelecek. Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu dijital platform Exxen üzerinden yayınlanacak O Ses Türkiye Rap'ın jüri üyeleri de belli oldu.

HADİSE YİNE JÜRİDE

Acun Ilıcalı'nın sosyal medya üzerinden duyurduğu jüri üyeleri arasında daha önceki yıllardan sadece Hadise bulunuyor. Diğer jüri üyeleri ise rapçiler Eypio, Murda ve Mero.

İşte Acun Ilıcalı'nın o paylaşımı:

Acun Ilıcalı açıkladı! İşte O Ses Türkiye Rap'in jüri üyeleri

Kaynak: Haberler.com / Magazin

O Ses Türkiye Acun Ilıcalı Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (77)

Erkan:

Acunun yaptığı her iş millete zarar geleçekte ülkeye devlete zarar. Bir tane yararlı işi yok. İyi düşünün.

21
5
yanıtYanıtla
Erdener:

bu arkadaşlar türkçe rape ne vermişler ne katmışlar ki birde jüri oluyolar anlamadım

20
2
yanıtYanıtla
ss:

fiyasko !! hadise bir nebze , diğer jüriler kim ki? seçecekler. . .

7
14
yanıtYanıtla
AVAREL:

burada tek olan hadise hadise kim ki diğer jürilerin yanında rapçileri seçebilecek :D :D rap diyo rap

yanıt6
yanıt0
Lalal:

Lan hadise rapci mi ki bir nebze diyon sana böyle sacma yorum yaptiran hayat. Hadiseyi de rapci jurisi yapar

yanıt0
yanıt0
Objektif-X:

Bütün mahalleyi toplamış. . . programda halay çekerler artık.

13
5
yanıtYanıtla
üzgün:

ben bu tür programların milleti özellikle gençlerimizi tembelliğe sürüklediğini düşünüyorum . bazı kanaları izledim ve hiç bir şekilde eğitici bir programlar görmedim. örnek vereyim doya doya moda yemek yarışmaları daha değişik programlar siz yorumlayın. Herkesin düşüncesi farklı olabilir saygı duyarım. Ama olan ülkeme milletime gençlerimize oluyor geriye gidiyoruz farkında değilmisiniz. iyice tembelleştik

17
1
yanıtYanıtla
Burak:

İzlemeyin kardeşim şu adamın kanalını . 4 sene oldu bu adamın kanalını , programlarını izlemeyeli hiç bir şey kaybetmedim aksine vaktimi daha verimli ve keyifli programlar yada işlerle doldurdum . Size de tavsiye bu gibi programları yerli diye izleyeceğinize adını veremeyeceğim yabancı belgesel kanallarını izlemeniz ufkunuzu ciddi manada açar .

15
0
yanıtYanıtla
üstadlar nerede:

norm ender - ceza- sagopa- dr fuchs - fuat ergin - ezhel - allame - eke fresh - killa hakan, ayben , kolera . . . bu isimlerden 4 jüri yapsaydın daha güzel olurdu be acun

12
2
yanıtYanıtla
mehmet:

bu bebeler kaç günlük rapçi ya sagolar cezalar dururken bunlar mı olmuş jüri hadise tam bi fiyasko

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 77 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title