Haberler

Acıpayam'da "Tecrübe Paylaşımı" Semineri

Acıpayam Müftülüğü, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan "Tecrübe Paylaşımı Projesi" kapsamında seminer düzenledi.

Acıpayam Talip Özkan Konferans Salonu'nda düzenlenen seminerde konuşan Acıpayam Müftüsü Kurt, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın, personelin yetişmesine yönelik yapılan çalışmalara büyük önem verdiğini belirterek, "Başkanlığımız, son yıllarda dini hayatı canlı tutmak için çok güzel projelere imza atmaktadır. Bunlardan biri olan tecrübe paylaşımı projesinin çok verimli olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bilgi ve tecrübelerini bizlerle paylaşan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Sinop Merkez Seyyid Bilal Camisi İmam Hatibi Hüseyin Konukçu da yaz Kur'an kurslarına katılımı artırma ve devamlılığı sağlama ile ilgili yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgi verdiği konuşmasında, "Her din görevlisi arkadaşımızın kendi alanındaki öğrencileri yaz kursları ile tanıştırıp, kurs sonuna kadar camide tutabilmesi lazım. Bunun için de bizlerin, öğrencimiz ve ailesiyle yakından ilgilenip çeşitli sosyal faaliyetlerle onların kursa devamlılığını sağlamamız gerekir" dedi.

Amasya Merkez Sultan Beyazıt Camisi imamı Abdülkadir Tekin ise "Cami Hizmetleri ve Alevi Vatandaşlarımız" başlıklı bir sunum yaptı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

Diyanet İşleri Başkanlığı Talip Özkan Acıpayam Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title