Haberler

Acıgöl Kaymakamı Akbulat'a Veda Yemeği Düzenlendi

Acıgöl ilçesi Yuva Köyü muhtarı Hasan Kaymak tarafından Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut’a veda yemeği düzenlendi.

Acıgöl ilçesi Yuva Köyü muhtarı Hasan Kaymak tarafından Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut'a veda yemeği düzenlendi.

Yurt dışında açılan yabancı dil kursuna katılmak üzere ilçeye veda edecek olan Acıgöl İlçe Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut onuruna, Acıgöl Yuva Köyü Muhtarı Hasan Kaymak tarafından veda yemeği verildi. Acıgöl Kaymakamı Akbulut yaptığı veda konuşmasında; "Acıgöl kendi halinde Nevşehirin şirin bir ilçesi. Burada görev yapmaktan, sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duydum. Bizler kamu çalışanıyız. Nerede görev verilirse orada seve seve çalışırız. Görev yaptığımız süre içerisinde hep birlikte Acıgöl ve Acıgöllüler için bir şeyler yapma gayreti içinde olduk. Hepinize teşekkür ediyorum. Gelecek kaymakam arkadaşımızla da uyum içinde çalışacaksınız biliyorum. Hepinize teşekkürlerimi sunar, başarılar dilerim" dedi.

Yemeğe Kaymakam Mehmet Erdem Akbulut, Tatlarin Belediye Başkanı Ferhat Adıyaman, Karapınar Belediye Başkanı Mustafa Tiftik, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, İl Genel Meclis Üyesi Abdulselam Göltaş, daire müdürleri ile kaymakamlık personeli ve muhtarlar katıldı. - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Hasan Kaymak Nevşehir Acıgöl Yaşam Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title