Haberler

Açelya ile Gülümse Hayata

Güncelleme:

Ekranların sevilen yüzü, Açelya Akkoyun bundan böyle hafta içi her gün 360 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

"AÇELYA ile Gülümse Hayata" da sağlıktan modaya, el işlemelerinden örgüye, spor, beslenme ve elbette birbirinden lezzetli yemek tarifleri ekrana geliyor.

Ekran başında yaratıcı fikirlerden ilham alırken, şaşırtıcı hayatlara göz atacağız, sürpriz konuklarla bolca sohbet, samimi duygular ve Açelya Akkoyun'un içten gülümsemesi iki saat boyunca 360 ekranlarında...

Ekranların güler yüzlü programı Açelya ile Gülümse 19 Eylül Salı günü yine birbirinden özel konu ve konuklarıyla sizlerle olacak.

Açelya ile Gülümse Hayata'da Perşembe günü Açelya Akkoyun'a Didem Musaoğlu eşlik edecek. Birbirinden leziz sürpriz yemek tariflerini sakın kaçırmayın. Pratik ve yaratıcı fikirlerin paylaşıldığı elişi bölümünde ise Fatma Aktaş Metin bir kenara atılmış, eski fincanları nasıl süsleyip işlevsel hale getirebileceğimizi uygulamalı olarak anlatacak. Doğal yollardan neden hamile kalınamaz, aşılama ve tüp bebek tedavisi arasındaki farklar nedir, kaç yaşına kadar tüp bebek tedavisi uygulanabilir ve hamilelik oranını düşüren en büyük etkenler nelerdir, hepsini ve daha fazlasını kadın hastalıkları doğum ve üreme sağlığı uzmanı Op. Dr. Aret Kamar açıklayacak. "Firardayız" filmi vizyona girmeden hemen önce beyaz perdenin iki usta ismi Çetin Altay ve Burak Satıbol'la keyifli, eğlenceli ve bol kahkahalı bir sohbete hazır olun.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Açelya Akkoyun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title