Haberler

'Aç Kaldım Parkta Yattım!'

Şarkıcı Murat Göğebakan, Dün Konuk Olduğu 'Herkes Yanlış Biliyor' Programında, Müzik Dünyasında Yaşanan Çarpıklıkları Anlattı.

ŞARKICI MURAT GÖĞEBAKAN, DÜN KONUK OLDUĞU 'HERKES YANLIŞ BİLİYOR' PROGRAMINDA, MÜZİK DÜNYASINDA YAŞANAN ÇARPIKLIKLARI ANLATTI.

Adana'dan geldiği ilk günlerde Prestij Müzik'le anlaşma imzalayan Göğebakan, o günlerde yaşadığı maddi imkansızlıkları şu sözlerle özetledi: 'Prestij Müzik'te o zaman bir krallar, kraliçeler vardı; bir de biz vardık. Kimse bizim yüzümüze bakmıyordu. Albümüm çok iyi satıyordu ama beş kuruş kazanamıyordum. Günlerce Taksim Parkı'nda yattım. Şirkete gitmek için de her gün Beşiktaş'tan Levent'e yürüdüm...'

Yaşadığı bu zor günleri bugün gülümseyerek anlatan Göğebakan, o günlerde şirketin ortağı olan Mahsun Kırmızıgül'ün adını bile ağzına almadı ve 'O kişinin adını asla ağzımdan duyamayacaksınız. Ama bana yapılanların hesabı da bir gün elbet verilir' diye konuştu

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title