Haberler

Ablasına Fuhuş Yaptırırken Yakalandı "Amacım Sevgili Olmaktı " Dedi

Güncelleme:

Adana'da engelli kadın ablasına fuhuş yaptırırken polis tarafından suçüstü yakalandı. Yakalanan engelli kadın "Benim amacım sevgili olmaktı, fuhuş yapmak değil." dedi.

Adana'da engelli bir kadın ablasına fuhuş yaptırırken polis tarafından suçüstü yakalanınca "Amacım fuhuş yapmak değil, sevgili olmaktı." dedi.

POLİS İHBARI DEĞERLENDİRİP HAREKETE GEÇTİ

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Dadaloğlu Mahallesi'nde meydana geldi. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, engelli Neslihan G. (37) isimli kadının para karşılığı ablası Hacer D.'ye (39) fuhuş yaptırdığı, kendisinin de fuhuş yaptığı ihbarını aldı. Polis bu ihbar üzerine harekete geçerek Neslihan G.'nin telefon numarasını bulup müşteri kılığına girdi.

"KİŞİ BAŞI 100 LİRA"

Polis telefonla Neslihan G.'ye ulaşarak, "Birlikte olmak için kadın arıyoruz size daha önce gelenler sizi önerdi, ancak bize iki kadın lazım" dedi. Neslihan G. ise ablasının ve kendisinin fuhuş yaptığını ancak kişi başı 100 lira aldığını, 50 lira da ev parası alacağını söyledi. Pazarlık yaptıktan sonra verilen adrese gelen polis, Neslihan G.'yi gözaltına alırken, ablasını da ifadesi alınmak üzere emniyete götürdü.

"AMACIM SEVGİLİ OLMAKTI"

Neslihan G. polisle fuhuş için pazarlık yapmasına rağmen ifadesinde suçlamaları kabul etmeyerek, "Ben sevgili olmak için ablamla birlikte gelmiştim. Benim amacım fuhuş yapmak değil tanışmak arkadaş olmaktı. Ben eşimden boşandım evlere temizliğe giderek geçimini sağlayan bir kadınım" dediği öğrenildi. Neslihan G. ifadesinin alınmasının ardından adliyeye sevk edildi.

Abla Hacer D. ise ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (60)

DEMİRHAN ŞAHİN:

ADANA KADAR BAŞINIZA DAŞ DÜŞTÜN KARDEŞİM ADAMLAR DOĞUDAN GELİYOR İLK DURAK TABİKİ ADANA BURDA PARAYI BULURLARSA DİREK İSTANBUL İZMİR ANKARA 3. ÜNDEN BİRİNE YERLEŞİP HAYAT YAŞIYORLAR. . ZİYAPAŞA BULVARI TURGUT ÖZAL BULVARI KENAN EVREN BULVARI MARMI HABER ASLA YOK HEP DOĞUNUN GÖÇ EDİP KAMP KUDUĞU YERDEN GELİYOR BU HABERLER , HABERE KONU OLAN KANINI SORGULA ADANA İLE UZAKTAN YAKINDAN ALAKASI YOKTUR, FATİH TERİM DE ADANALI ONUNLA İLGİLİ HABERLERİ NASIL OKUYORSUNUZ ???

15
49
yanıtYanıtla
manisaa:

DEMİRHAN ŞAHİN , dürüstçe düşün, madem bunlar doğulu niye doğuda değilde adanada yapıyorlar bu işi, bide bunu düşün. .

yanıt11
yanıt0
Ankara:

Yine Adana sasirmadimO

42
3
yanıtYanıtla
ali osman:

lan yinemi adana ne kuduruk bir kesimsiniz sizi bu saatten sonra şap da kurtarmaz gali :D

42
2
yanıtYanıtla
turkiye cunhuriyeti vatandasiMobil-ANDROID:

vallaha da haberi acmadan adana dedim??????

28
4
yanıtYanıtla
ah be adana:

ya bu adana yine dünyadaki bütün şehirlere taş çıkardı maşallah süper gidiyo adanaaa

26
3
yanıtYanıtla
TÜRKİYEADANA:

Nede olsa Türkiye Şehri kardeş. . .

yanıt3
yanıt2
adana merkez patlıyo herkez:

haberi açmadan kesin adana dır dedim. bir de baktım ne göreyim. yine adana yine adana

28
1
yanıtYanıtla
Ince cumali:

Ben adananin yerli halkiyim acmadan adana dedim neden adana akp oy alamadi basin surekli adanadan haber veriyor Yeti halk zengindir böyle islerle ugrasmaz

9
19
yanıtYanıtla
Yine mi Mobil-ANDROID:

haberi açmadan Adana diyenler

26
0
yanıtYanıtla
Tüm 60 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title