Haberler

Abdullah Avcı: Emre Ne Karar Verirse Ona Destek Olacağız

Güncelleme:

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Emre henüz kararını vermedi. Ne karar verirse versin biz ona destek olacağız." dedi.

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, hakkında "Medipol Başakşehir'de 1 yıl daha kalacak" ve "Sezon ortasında Fenerbahçe'ye gidecek" yönünde haberler çıkan Emre Belözoğlu'yla ilgili açıklamalarda bulundu. Avcı, Emre'nin çok büyük bir oyuncu olduğunun altını çizerek, şöyle konuştu:

"Emre geleceğiyle ilgili henüz kararını vermedi. Oynarsa seve seve kabul ederiz. Futbolcu kalitesi, insan kalitesi çok yüksek, lider bir oyuncu. Emre, son iki senedir oyun kalitemizin artmasındaki önemli etkenlerden bir tanesidir. Buranın evladı gibi. Nasıl bir karar verirse versin biz ona destek olacağız"

"TRANSFERLE İLGİLİ GELİŞME YOK"

Avcı, takımın en önemli isimlerinden olan Edin Visca'nın, Kerim Frei ve Mustafa Pektemek karşılığında Beşiktaş'a transfer olacağı iddialarına ise şu yanıtı verdi:

"Mustafa Pektemek, sezon sonuna kadar kiralık, sene sonunda durumu netlik kazanacak. Kerim Frei, konusunda insanların anlamadığı bir şey var. Kerim, Türkiye'ye getirdiğim, A Milli Takım'da ilk olarak oynattığım, beğendiğim bir oyuncu. Kerim'i bir sene önce Beşiktaş Kulübü'nden istemiştim. O zaman Beşiktaş'ın ihtiyacı vardı ve transfer gerçekleşmedi. Şu an itibarıyla o konuyla ilgili hiçbir gelişme yok"

"VISCA SON DERECE MUTLU"

Visca'yı yaz transfer döneminde birçok kulübün istediğini hatırlatan tecrübeli teknik adam, "Edin Visca'yı yazın transferde isteyenler oldu. Başkanımız bu konuda ısrarcı davrandı ve bizimle kaldı. Şu an itibarıyla böyle bir transfer gündemi yok. Edin'in mukavelesini uzattık. Burada son derece mutlu, bize çok önemli katkılar sağlıyor. Doğru karakteri olan, kendini geliştiren bir oyuncu. Kafamızda böyle bir plan yok, sonraki gelişmelere bakacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Abdullah Avcı Kerim Frei Edin Visca Başakşehir Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title