Haberler

Boğazına kraker kaçan bebek, polisin müdahalesi sayesinde ölümden döndü

Güncelleme:

ABD'nin Florida eyaletinde 1 yaşındaki bebek, yediği krakerin nefes borusuna kaçması sonucu boğulma tehlikesi geçirdi. Olay yerinden geçen polislerin ilk yardımı sayesinde minik bebek ölümden döndü.

ABD'nin Florida eyaletinde 1 yaşındaki bebek, yediği krakerin nefes borusuna kaçması sonucu boğulma tehlikesi geçirdi. Çocuğunun boğazında kalan parçayı çıkaramayan anne panik ile sokağa çıktığında tesadüfen olay yerinden geçen polisler bebeğe müdahale etti. Önce sırtına vurarak ilk yardımı yapan polisler, kısa sürede hastaneye yetiştirdiği minik bebeğin hayatını kurtardı.

Boğazına kraker kaçan polisin müdahalesi sayesinde ölümden döndü

BEBEĞE İLK MÜDAHALEYİ YAPIP HASTANEYE YETİŞTİRDİLER

Olay, Florida eyaletinine bağlı Kissimmee ilçesinde meydana geldi. Evinde kraker yiyen 1 yaşındaki bebeğinin nefes alamadığını fark eden anne Amanda Zimmerman, çocuğunun solunum yolunu açmaya çalıştı. Ancak başarılı olamayan anne, kucağına aldığı bebeği ile sokağa çıkıp, çığlık atarak yardım istedi. O sırada devriye görevi yapan polis ekibi hemen araçtan indi. Polis memurlarından Miguel Lanzo, panik halindeki anne Zimmerman'ın yanına koşarak bebeği kucağına aldı ve sırt bölgesine vurarak solunum yolunu açmaya çalıştı. Bu sıra müdahaleye cevap verdiği görülen bebek hareket etti. Ardından polis memuru anne ve bebeği araca alarak hastaneye götürdü. Yapılan müdahalenin ardından hastane yetkilileri bebeğin sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı.

Boğazına kraker kaçan polisin müdahalesi sayesinde ölümden döndü

POLİSİN MÜDAHALESİ, KAMERALARA YANSIDI

Ölümün eşiğinden dönen minik bebeğe polisin yaptığı müdahale anını kaydeden göğüs kamerası görüntüleri Kissimmee polis Teşkilatı tarafından dağıtıldı. Polis kamerasınca kaydedilen görüntülerde, polis memurunun bebeği kurtarmaya çalıştığı sırada, endişeli annenin çığlık attığı ve ağladığı görüldü. Bu arada polisin müdahalesi ile bebeğin nefes almaya başladığı da kayıtta yer aldı. Bu davranışından dolayı polis Miguel Lanzo'ya sosyal medyadan övgü dolu paylaşımlar oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Florida DHA Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (10)

hayat kurtaran:

Hayat kurtaran iyi insanlardan Allah razi olsun

22
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

boyle güzel insanları artması dileği ile. . . .

10
0
yanıtYanıtla
Kesici:

Avrupa''nın kıskandığımız yanı bu işte bilinçli insanlar başka bişeyleri değil

7
0
yanıtYanıtla
DELİCİ:

MİLLETİMİZ AVRUPA İLE AMERİKA ARASINDAKİ FARKI ANLADIĞINDA BAYA İLERLEMİŞ OLACAĞIZ BENCE

yanıt0
yanıt0
Hakan Gülle:

kötülüğü sevinilmez hayır duasınında ırkı olmaz. Allah razı olsun sizleri cennetlik eylesin inşallah

5
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Hayr dua yapan arkadaşlardan Rabbimiz razı olsun iyi niyetli oldukları apaçık belli fakat gayrimüslime Allah hidayet etsin diyerek dua edilmesi doğru olandır. Doğru İman etmeyenden Yaradan razı değildir.

2
2
yanıtYanıtla
MİRKUT:

AYAKLARINDAN TUTARAK BAŞ AŞAĞI GELECEK ŞEKİLDE TERS ÇEVİR. . VE SIRTINA SERTÇE VUR. . CANI YANAR AMA HAYATI KURTULUR. .

3
0
yanıtYanıtla
efem:

ilkyardım ilkokuldan başlayarak askerlikte de dahil öğretilmesi gereken ve bu konunun zorunlu olması gereken bir konudur. aynı şekilde bu eğitimler sadece ilkyardım için değil, deprem vb. felaketler içinde verilmesi gereken bir eğitimdir. Ama malesef iş başa geldiğinde farkedilen bir eksiklik.

2
0
yanıtYanıtla
Birisi:

1 Yaşındaki bebeğe Kraker veren kişiye önce Zeka testi yapılsın sonra içeri tıkılsın. . .

2
0
yanıtYanıtla
VATANDAŞ:

Hala biyerlerde iyi insanların var olduğunu duymak ne güzel gönül isderki heryerde böyle örnek davranışlı insanların coğalıp varolmaları...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title