Haberler

    ABD'de Brown'un Öldürülmesinin Birinci Yılında Bir Kişi Vuruldu

    Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) polis tarafından vurulan siyahi genç Michael Brown'un öldürülmesinin birinci yıl dönümünde Ferguson kenti ayakta.

    Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) polis tarafından vurulan siyahi genç Michael Brown'un öldürülmesinin birinci yıl dönümünde Ferguson kenti ayakta. Akşam saatlerinde düzenlenen protesto gösterilerinde polis ile eylemciler arasında çatışma çıktı.

    Dhoruba comes back with tear gas canisters shot down Canfield in #Ferguson pic.twitter.com/O2QVQgvTIl— ChuckModi (@POPSspotSports) 10 Aoüt 2015

    Gösterilerde polise ateş açan genç bir siyahinin vurularak, hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Saldırganın sağlık durumu hakkında ise henüz bir bilgi yok.

    Olaylar sırasında Batı Florissant bölgesinde yağmalama haberi aldıklarını ve polislerin bölgeye intikal ettiğini belirten St. Louis Polis Şefi Jon Belmar konuyla ilgili yaptığı açıklamada, sivil polislerin silahlı olabileceği belirlenen şüpheli bir kişiyi takip ettiklerini ve saldırganın polis aracına ateş açtığını, polislerin de saldırgana karşılık verdiğini söyledi.

    Hella gun fire pic.twitter.com/pAg4D6R2az— Search4Swag (@s

    Yazar:

    Etiketler: Gönderildi: 10 Ağustos 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Amerika Birleşik Devletleri Michael Brown Dünya Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title