Haberler

ABD başkanlığına adaylığını koyan rapçi Kanye West, gözünü 2024 seçimine dikti

Güncelleme:

ABD başkanlık seçiminde bazı eyaletlerde sonuçlar belli olurken, en sansasyonel adaylardan olan rapçi Kanye West, seçimi kaybettiğini kabul etti. Şimdiye dek 57 bin oy alan West, gözünü 2024 seçimine dikti.

3 Kasım 2020 ABD başkanlık seçimlerinde yarışan 43 yaşındaki ABD'li ünlü rapçi Kanye West şimdiye kadar yaklaşık 57 bin oy aldı. Kanye West'in en yüksek oy aldığı eyalet ise Tennessee oldu. Kanye West, söz konusu eyalette 10 binin üzerinde oy aldı.

Metro'nun haberine göre; West'in şimdiden gözünü 2024 seçimlerine diktiği öğrenildi.

BİRÇOK PARTİYİ GEÇTİ

Ünlü şarkıcı, eyalette Anayasa Partisi, Yeşil Parti, Sosyalizm ve Özgürlük Partisi'ni geçti. Ancak Özgürlük Partisi'nden Jo Jorgensen 19 bin oyla West'in önüne geçti.

"BÜYÜK AMERİKA VAADİNİ GERÇEKLEŞTİRMELİYİZ"

Daha önce Beyaz Saray koltuğunda oturmak istediğini açıklayan West, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Tanrı'ya güvenerek, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek büyük Amerika vaadini gerçekleştirmeliyiz" demişti.

İLK DESTEKÇİSİ ELON MUSK OLMUŞTU

Kanye West'in ilk destekçisi ise Tesla CEO'su Elon Musk olmuştu. Musk yaptığı açıklamada, başkan adayı olan West'i desteklediğini söylemişti.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Kanye West Tennessee Magazin Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (27)

Nuri:

Ulan dingiller baskan olsaniz ne yapacaginizi saniyorsunuz yine ayni kitaba gore calisacaksin disina cikmak istersen gotururler

19
4
yanıtYanıtla
öyle değil:

partisinin politikasına göre hareket edip önceki başkanın bozuştuğu ülke ile barışabilir yada önceki başkanın barışık olduğu bir ülke ile bozuşabilir

yanıt2
yanıt1
meraklı pompacı:

Fetoş neden aday olmadı orda acaba, merak içindeyim.

14
5
yanıtYanıtla
Yahya katkici:

Eski patronu izin vermemistir

yanıt1
yanıt0
VATAN:

2020 den bi cıkalım bakarz fjsdfsug9ırwugofj9r

15
2
yanıtYanıtla
hakan:

Eroinman zenciler.

2
8
yanıtYanıtla
Sakaryalı TÜRK hatun:

Neden aday olmak istedi? Şarkılarını yap yeter! İlla macera... :))

8
1
yanıtYanıtla
Sw:

Sen henüz yatmadınmı tatlı kız? Kitap okudunmu bugün, ne yaptın? Pankek ve Trileçe yaptınmı?

yanıt2
yanıt3
WSW:

bir sus az öteye git rahatsız etme

yanıt1
yanıt3
rapin ırzına geçen velet:

Bizim Killa Hakan bile ABD de aday olsa bundan çok oy alırdı.

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title