Haberler

Bu kadarına da pes! Yaşlı adama gönderdikleri düğün davetiyesine düştükleri nota bak

Güncelleme:

Van'da ikamet eden 80 yaşındaki bir vatandaş, komşusu tarafından kendisine gönderilen ve üzerine "İki düğününe gelmiştim" notu düşülen davetiyeyi görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Davetiyedeki notu okuyunca büyük kırgınlık yaşayan yaşlı adam, düğüne de gitmedi.

Van'da filmleri aratmayacak bir olay yaşandı. 80 yaşındaki bir vatandaşa, komşusundan gelen düğün davetiyesi üzerine düşülen "2 düğününe gelmiştim" notu görenleri hayrete düşürdü.

"DAVETİYEYİ KOMŞUMUZ GÖNDERDİ"

Konuyla ilgili Haberler.com'a bilgi veren yaşlı adamın oğullarından biri, "Biz 9 kardeşiz. Babam hepimizin düğününü yaptı. Düğünlerimize gelenler oldu, gelmeyenler oldu. Hiçbirini kayıt altına almadık. Babam 80 yaşında... Bu davetiyeyi gönderen de komşumuz." ifadelerini kullandı.

Yaşlı adam, evine gelen düğün davetiyesindeki notu görünce büyük şaşkınlık yaşadı

"BABAM NOTU GÖRÜNCE ÇOK ÜZÜLDÜ"

9 kardeş olduklarını söyleyen şahıs, "Düğünlerimize gelip gelmediğini de bilmiyoruz. Babam davetiyeyi açıp üzerindeki notu görünce önce şaşırmış, ardından çok üzülmüş. Bizim yörede böyle şeyler pek olmaz. Zaten düğüne de gitmedik" dedi.

Yaşlı adam, evine gelen düğün davetiyesindeki notu görünce büyük şaşkınlık yaşadı

Öte yandan yaşlı adamın çocuklarından biri davetiyeyi sosyal medya hesabından "Düğün davetiyesi mi icra ihbarnamesini anlamadık" notuyla paylaştı.

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (35)

Ahmet25 :

Benim felsefem şudur: takıyı karşılıksız takarım, takı taktığım aileden gelecek için bir beklentim olmaz, kendi düğünlerimi de takı için yapmam, eğlenmek için yaparım. Rızkı takı takanlardan değil, Allah'tan isterim. Allah, takı takandan daha zengindir.

636
106
yanıtYanıtla
sevgi dinçel:

zaten hep öyle olur düğünümüze gelip gelmediğini bile bilmiyorum der çıkarlar işin içinden sırf takı takmamak için.insanlar sizin düğününüze gelsin yok canlarından takı yapsınlar sizde hatırlamıyoruz diyin ayıp.

349
163
yanıtYanıtla
divane divane:

Yaziyi iyi okuyun , dügüne kim geldi kim gelmedi diye kayit turmuyoruz diyor adam .. tabiiki nerden bilsin geldimi gelmedimi o kadar insan katiliyor dügüne . Bu sadece tek kisilik bir sey degilki . Ayipmiş ne ayibi ..asıl o dügün davetiyesine öyle yazan komsuya ayip demeniz gerekir. Bende bilmiyorum dügünüme kimler geldi kimler gelmedi , kayit altina almiyorum . Davetiye yollarim isteyen gelir istemeyen gelmez .. Buda ayip birsey degil

yanıt12
yanıt12
Rabia Erdoğan:

Aynısı başıma da geldi benim düğünüme gelen eşimin akrabası ev almıştı ev hediyesi olarak zarf yollamış içine bir not: çeyrek borcunuz var unutmayın.....ve iki kez aynı olayı yaşadım malesef.Düğünde takılan hediye maksadıyla takılır.O hediyeyi geri almakta dinimizde caiz değil.Nitekim peygamberimiz bir hadisinde "kimki verilen hediyeyi geri alırsa tükürüğünü yallamış kişiye benzer "buyurur.İnsanların bir dünya menfaatine tenah etmiş,değerini yok etmiş durumda.

263
191
yanıtYanıtla
ADANALI :

yan çizmişsiniz işte... karşı tarafta sizi tanıdığı için hatırlatma düşmüş :) bakele harbi ayıp etmişsiniz ama

249
48
yanıtYanıtla
Yusuf Ayan:

Az bile yapmis ben olsam taktıklarımı isterdim terbiyesiz yuzsuz herif

168
67
yanıtYanıtla
Özgür Köksal:

bizim de komşu 5 çocuk evlendirdi. dördünün düğününe gittik en küçüğün düğününde bir ksilik sebebi ile gidemedik ve sonra kendisi bizim 1 düğünümüze gelmedi gerekçesi ise sen de benim düğünüme gelmedin demek oldu. burada da adam komşu sonuçta ve 9 çocuğu varmış. onlarda illaki gitmiştir. bu yazıyı bilmeden yazmamak gerekir diye düşünüyorum.

yanıt63
yanıt7
ferfer :

bir çeyrek altın veya yüz lira için milletin düştüğü hallere bakın yazık valla

174
48
yanıtYanıtla
Sekman Ganime:

Trakya'da düğün dernek denildi mi hersey değişir. 2 gönül bir olsun diye düğün dernek kurulur. Kimin ne taktığıyla ilgilenilmez. Kiminin parasi kiminin duası denir ve konu kapanır. Durumu varsa istediğini takar yoksa kendisi gelsin yeter birlik-dirlik olalım denir Takılarda evlenen gençlere teslim edilir. Yeni hayatlarına başlarken ihtiyaçlarını gidersinler diye. Takı törenleride sırf bu sebepten yapılır bizde. Düğünler ticaret için değil mutluluklarına şahitlik etmek icin yapılır.

104
18
yanıtYanıtla
Mikail arman:

Güzel yorumunuz için tebrik ve teşekkür ediyorum Sekman kardeş.Gerçektende böyle samimi düşünceye sahip olunmalı.

yanıt15
yanıt1
Tüm 35 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title