Haberler

74 Yaşındaki Usta Oyuncu Nebahat Çehre, 17'lik Paylaşımıyla Hayran Bıraktı

Güncelleme:

74 yaşındaki usta oyuncu Nebahat Çehre, Instagram hesabından 17 yaşındaki fotoğrafını paylaştı. Binlerce beğeni alan usta oyuncunun paylaşımı, takipçilerine "Güzelliğinden hiçbir şey kaybetmemiş" dedirtti.

Yer aldığı dizilere yüksek bir ivme kazandıran ve güzelliği ile yıllara meydan okuyan usta oyuncu Nebahat Çehre, Instagram hesabından 17 yaşındaki fotoğrafını paylaştı. Takipçilerinin yorum yağdırdığı fotoğraf dakikalar içinde binlerce beğeni aldı.

17 YAŞINDAKİ HALİYLE DE HAYRAN BIRAKTI

74 yaşındaki usta oyuncu Nebahat Çehre sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla yıllara nasıl meydan okuduğunu gösterdi. 17 yaşındaki fotoğrafını takipçileriyle paylaşan oyuncu, o haliyle de hayran bıraktı. 74 yaşındaki haliyle de hayran bırakan usta oyuncunun o yıllardan bugüne kadar güzelliğine güzellik kattığı yorumları yapıldı.

74 Yaşındaki Usta Oyuncu Nebahat Çehre, 17'lik Paylaşımıyla Hayran Bıraktı

74 Yaşındaki Usta Oyuncu Nebahat Çehre, 17'lik Paylaşımıyla Hayran Bıraktı

EKRANLARIN ARANAN İSMİ

Ünlü yönetmen Yılmaz Güney'in sinemaya kazandırdığı güzel oyuncu Nebahat Çehre, ekranların en sevilen yüzlerinden biri.

74 Yaşındaki Usta Oyuncu Nebahat Çehre, 17'lik Paylaşımıyla Hayran Bıraktı

74 Yaşındaki Usta Oyuncu Nebahat Çehre, 17'lik Paylaşımıyla Hayran Bıraktı

74 Yaşındaki Usta Oyuncu Nebahat Çehre, 17'lik Paylaşımıyla Hayran Bıraktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Nebahat Çehre Instagram Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500

Yorumlar (14)

....:

BENCE ŞİMDİKİ HALİ DAHA GÜZEL. . DURUŞUNDA BİR ASALET VAR.

11
3
yanıtYanıtla
AyNur:

ALLAH uzun ömürler versin INŞALLAH,, bu yasta bu güzellik

7
6
yanıtYanıtla
AyNur:

Cahil efendi,,, Kuranda bütün insanlari sevin, ayırim yapmayin yaziyo,,.sende sevmeyi dene,,, insanlari din dil irk ayirim yapmadan sev ama olurmu

yanıt2
yanıt6
Huriye Teyze:

kadın toplumun malı değildir,kadın kocasının kraliçesi olmalıdır.

10
3
yanıtYanıtla
ZUGURT AGA:

BUYASTAN SORA ZINCIRLI KUYUYU SUSLERSIN ANAM

5
7
yanıtYanıtla
SAĞDUYU:

YÜZÜNE VE ÖZELLİKLE GÖZLERİNE DİKKATLİ BAKIN LÜTFEN. BAKTIĞINIZ İNSAN 71 YAŞINDA. İLK GÖRDÜĞÜNÜZ ŞEY GÜZELLİKTEN ZİYADE, ''STAR IŞIĞI''. . . 20''Lİ YAŞLARDAN İTİBAREN YÜZLERİNİ ABARTILI MAKYAJ, DOLGU, ESTETİK VE BOTOKS YAPTIRAN BİR DİZİDE İKİ POZ KESİNCE KENDİSİNİ''HOLLYWOOD STARI''ZANNEDEN ''KIZDAN BOZMA STARLARIMIZA''NE DEMELİYİZ?TÜM OKURLAR. . KARŞINIZDAKİ KİM OLURSA OLSUN, CİDDİ, AMA SICAK BAKMAYI ÖĞRENİN!

9
2
yanıtYanıtla
Müftü Dede:

Aynur hanım dedigin dogru degil,müslüman gayri müslimlerle diyalog kurabilir,alış veriş yapabilir,bunda bir sakınca yoktur.ancak kalbten ve içten onları sevemez.çünkü onlar Allaha küfrediyorlar.Allaha karşı baş kaldırıyorlar.Kuranda ve tövbe suresinde:{ey iman edenler,,yahudi ve hırıtiyanları dost edinmeyin,onlar birbirinin dostudur,kim onları dost edinirse oda onlardandır.}buyuruyor.artislerin çogu ya dinsizdir yada ateisttir aynur hanım.

5
3
yanıtYanıtla
Mendup:

Kadınlar Çiçek Gibidirler.Sadece Kocalarıyla Koklaşırlar.Başkalarıyla aslaa..!!

5
2
yanıtYanıtla
Huriye Teyze:

Aynen katılıyorum evladım.

yanıt4
yanıt2
Cçğ:

Bu yaşta böyle güzellik . Seni ekranlarda görmek isterim.

6
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title