Haberler

    62 Yaşında Üniversiteyi Birincilikle Bitirdi

    Trakya Üniversitesi'nin mezuniyet töreni Balkan Yerleşkesi'nde konferans merkezinde yapıldı.

    Trakya Üniversitesi'nin mezuniyet töreni Balkan Yerleşkesi'nde konferans merkezinde yapıldı. Törene Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yener Yörük, akademisyenler, bölümlerini birincilikle bitiren başarılı öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende en dikkat çeken öğrenci ise evli ve 1 çocuk babası olan Lütfü Kısaoğlu oldu. Emekli sınıf öğretmeni olan Kısaoğlu, Edebiyat Fakültesi Ermeni Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü birincilikle bitirerek diplomasını aldı. Üniversiteden öğrenci arkadaşlarıyla özçekim yapan Kısaoğlu'nu önce ailesi tebrik ederek kutladı.

    Hedefi yüksek lisans

    Mezuniyet sevincini ailesi ve 4.5 yaşındaki torunu Alp ile yaşayan Lütfü Kısaoğlu, 27 yıl öğretmenlik yaptıktan sonra emekli olduğunu ve üniversite eğitimi almaya karar verdiğini söyledi. Öğretmenlik yaparken, Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi'ni, daha sonra ise 18 Mart Üniversitesi Turizm Bölümü'nü bitirdiğini anlatan Kısaoğlu, "Emekliliğimin 9'ncu yılında şansımı denemek için üniversite sınavlarına girdim. Ermeni dili ve Edebiyatı bölümünü kazandım. Sınıf arkadaşlarım biraz güldü, yapamayacağımı söylediler. Ben sabırla çalışarak yaşadığım Çanakkale'ye hafta sonları gidip gelerek, bu bölümü bitirdim. Bölüm birinci olarak mezun oldum. Şimdi yapabilirsem, yüksek lisans yapmak istiyorum. Meslek Yüksek Okulu Turizm Bölümü bitirmiştim, şimdi de turist rehberliği eğitimi almak istiyorum. Çocukluktan beri erken yat, erken kalk gibi düzenli yaşadım. Gençlere tavsiyem özellikle herkes yeteneği oranında üretime katkıda bulunması gerekiyor" diye konuştu.

    Gençlere örnek gösterildi

    62 yaşındaki olmasına rağmen üçüncü üniversiteyi bitiren Lütfü Kısaoğlu, törene katılanlar tarafından da takdirle karşılandı ve gençlere örnek gösterildi. Törende diğer bölümleri birincilikle bitiren öğrencilerde diplomalarını alarak aileleriyle birlikte mezuniyet sevinci yaşadı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Trakya Üniversitesi Yener Yörük Politika Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title