Haberler

60. Hükümet Kuruldu

Türkiye Cumhuriyeti'nin 60. Hükümeti, AK Parti Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan'ın Başkanlığında Kuruldu.

Türkiye Cumhuriyeti'nin 60. Hükümeti, AK Parti Genel Başkanı ve İstanbul Milletvekili Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında kuruldu.

Erdoğan, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e hükümet listesini sundu. Erdoğan, Gül ile yaklaşık 1.5 saat süren görüşmesinin ardından Çankaya Köşkü'nde bekleyen basın mensuplarına yeni hükümeti açıkladı.

Erdoğan'ın açıkladığı listeye göre, Türkiye Cumhuriyeti'nin 60. hükümetinde Başbakan Erdoğan'ın dışında 24 bakan yer alıyor.

Başbakan Erdoğan başkanlığındaki 60. hükümette yer alan bakanlar şöyle:

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Cemil Çiçek

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Hayati Yazıcı

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı: Nazım Ekren

Devlet Bakanı: Mehmet Aydın

Devlet Bakanı: Murat Başesgioğlu

Devlet Bakanı: Kürşad Tüzmen

Devlet Bakanı: Nimet Çubukçu

Devlet Bakanı: Mehmet Şimşek

Devlet Bakanı: Mustafa Sait Yazıcıoğlu

Adalet Bakanı: Mehmet Ali Şahin

Milli Savunma Bakanı: Vecdi Gönül

İçişleri Bakanı: Beşir Atalay

Dışişleri Bakanı ve Başmüzakereci: Ali Babacan

Maliye Bakanı: Kemal Unakıtan

Milli Eğitim Bakanı: Hüseyin Çelik

Bayındırlık ve İskan Bakanı: Faruk Nafız Özak

Sağlık Bakanı: Recep Akdağ

Ulaştırma Bakanı: Binali Yıldırım

Tarım ve Köyişleri Bakanı: Mehmet Mehdi Eker

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı: Faruk Çelik

Sanayi ve Ticaret Bakanı: Mehmet Zafer Çağlayan

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Mehmet Hilmi Güler

Kültür ve Turizm Bakanı: Ertuğrul Günay

Çevre ve Orman Bakanı: Veysel Eroğlu.

Bakanlar Kurulu, ilk toplantısını bugün saat 19.00'da yapacak.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title