Haberler

56 yaşındaki Hülya Avşar, Instagram hesabından bornozlu pozunu paylaştı

Güncelleme:

56 yaşındaki Hülya Avşar, sosyal medya hesabından bornozlu bir fotoğrafını paylaştı. Derin bacak dekoltesiyle dikkat çeken Avşar, kusursuz fiziğiyle mankenlere bile meydan okudu.

Salgın nedeniyle vaktini evinde geçiren ve YouTube kanalına içerik üretmeye başlayan Hülya Avşar, sosyal medya hesabından yine adından söz ettirecek bir paylaşım yaptı. Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan isimlerin başında gelen Avşar, bornozuyla kamera karşısına geçti.

Sporu hayatından çıkarmadığı için kusursuz bir fiziği olan 56 yaşındaki Hülya Avşar, deri bacak dekolteli paylaşımıyla takipçilerinden tam not aldı. Paylaşımını yoruma kapatan Avşar, sadece gül emojisi koydu.

56 yaşındaki Hülya Avşar, kusursuz fiziğiyle genç kızlara meydan okudu

56 yaşındaki Hülya Avşar, kusursuz fiziğiyle genç kızlara meydan okudu

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sosyal Medya Hülya Avşar Haberler

Bakmadan Geçme

21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı?
500

Yorumlar (22)

yemiyoruz:

Ayşegül Aldinç, Zuhal Olcay, Aydan Şener gibi nice karakteri de kendisi de güzel sanatçımız varken bu şımarık kadını gözümüze sokmaktan vazgeçin artık.

16
3
yanıtYanıtla
EBRU:

HÜLYACIM BIRAK ARTIK BU İŞLERİ ÇOK ZORLUYORSUN. SENDEN GEÇMİŞ CANIM. ESKİ KOCANDA ORTADA YOK . EVİNDE OTUR KÖPEĞİNLE OYNA. HADİ BYE

12
3
yanıtYanıtla
Avni:

eski güzelliğin kalmadı be hülya

11
2
yanıtYanıtla
KUBRAT:

Teyze senin devrin kapandı-)Haydi, , , haydi git işine

11
1
yanıtYanıtla
543:

bunun yaşındakiler çoktan nene olmuş bu halen poz vererek çocuklara gençlere çıplak fotoğraflar göstererek ahlak bozuyor

4
5
yanıtYanıtla
DİŞLEK:

2020-1963 =57 çıkıyor benlen yaşıtsın. 16 torunum var.

7
1
yanıtYanıtla
kibariye yerli:

o kadar makyaj ve fotoshopla bende öyle olurum

8
0
yanıtYanıtla
COŞKUN ÇAKIROĞLU:

Lan anladık anladık tamam bacakların var anladık kusucaz artık yeter

8
0
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Gelmis gecmis en guzel turk kadinlarindan biri!

0
7
yanıtYanıtla
KadriyeBJK:

Her sene ayrık bir güzellik, zerafet kalite, her yönüyle, efsane güzeller güzeli, avşar güzeli.

0
7
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title