Haberler

'50'sinde Erkek' Festivalin Konuğu

Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu'nun "50'sinde Erkek" adlı ünlü belgeseli 50.Uluslar Arası Antalya Altın Portakal Film Festivali programı kapsamında gösterime girecek.

Gazeteci Tuluhan Tekelioğlu'nun "50'sinde Erkek" adlı ünlü belgeseli 50. Uluslar Arası Antalya Altın Portakal Film Festivali programı kapsamında gösterime girecek.

Antalya Kültür Merkezi (AKM) Perge Salonu'ndaki gösterimin ardından Tuluhan Tekelioğlu'yla birlikte, belgeselde yer alan isimlerden belgesel ve program yapımcısı Nebil Özgentürk; ressam, karikatürist, illüstratör Ergün Gündüz ve film yapımcısı ve yönetmeni Mustafa Altıoklar'ın katılacağı bir de söyleşi gerçekleşecek.

İki yıl önce "40'ında 40 Kadın" belgeseliyle ön yargıları sarsan Tuluhan Tekelioğlu kitabıyla aynı ismi taşıyan belgeselinde erkekler dünyasının mahrem kapılarını aralayarak, erkekliğin en kırılgan yaş dönemine dokunuyor. Tuluhan Tekelioğlu, gösterime girdiği her yerde büyük ilgi gören belgeselinde yakışıklı yalanların, kırgın ruhların, yaralı bedenlerin arasından sıyrılıp geçerek erkek cinsinin tam kalbine dokunuyor.

Aralarında yazar Ahmet Ümit, doktor Mehmet Öz, yönetmen Mustafa Altıoklar, müzisyen Kerem Görsev, banka yöneticisi Hakan Ateş, çizer Ergün Gündüz, belgeselci Nebil özgentürk, Tv programcısı Metin Uca gibi tanıdık simaların da olduğu, İstanbul'un başka başka semtlerinden, her meslekten erkeğe sorular soran Tuluhan Tekelioğlu, "40'ında 40 Kadın belgeseli ve kitabıyla, onlarca şehirden davet aldım. Türkiye'nin her yerinden kadınlarla bu belgeseli izleyip, kadınların dertleriyle ilgili konuşup kitabımı imzaladım. Her gittiğim şehirde bana 'Lütfen erkeklerle de konuşun, onları anlamak istiyoruz' dediler. Kadınlara verdiğim sözü bu kitabı yazarak tutmuş oldum.Erkekleri konuşturmak kolay değildi. Her erkeğin kabuğu farklı kalınlıktaydı. Bazılarının kabuklarını kırabilmek için bir buçuk saat uğraştım" dedi.

2012 yılında Türkiye'de erkeklerle yapılan ilk çalışma özelliğini taşıyan "50'sinde Erkek" belgeseline imza attı. İstanbul'un başka başka çevrelerinden 23 erkeğin itiraflarından oluşan "50'sinde Erkek" belgeseli İz TV'de gösterildi ve büyük ilgi gördü. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Tuluhan Tekelioğlu Nebil Özgentürk Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title