Haberler

5 Yeni Film Vizyona Girecek

Türk sinemaseverler, bu hafta dram, gerilim, komedi ve korku sahnelerinden oluşan 5 yeni filmle buluşacak.

Nuri Bilge Ceylan'ın yönettiği ve Muhammet Uzuner, Yılmaz Erdoğan, Taner Birsel ile Fırat Tanış'ın oynadığı "Bir Zamanlar Anadolu'da (Once Upon a Time in Anatolia)" filmi, dram sahneleriyle Türk sinemaseverlerle buluşacak.

64. Cannes Film Festivali'nde "Jüri Büyük Ödülü"nü kazanan, Uluslararası Altın Koza Film Festivali'nde Türkiye prömiyerini gerçekleştiren ve Hamburg Film Festivali'nde gösterilecek 3 Türk filminden biri olan "Bir Zamanlar Anadolu'da"nın konusu şöyle:

"Kasabalarda hayat, bozkırın ortasında sürdürülen yolculuklara benzer. Her tepenin ardında 'yeni ve farklı bir şey' çıkacakmış duygusu ama her zaman birbirine benzeyen, incelen, kıvrılan, kaybolan veya uzayan tek düze yollar."

Gary McKendry'nin yönettiği ve Jason Statham, Clive Owen, Robert de Niro'nun oynadığı "Killer Elite" filmi, gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, İngiliz gizli servisinin eğitimli ve emekli üyelerinden biri, kendisini yetiştiren kişi zor durumda kalınca bu tehlikeli hayata geri dönmek zorunda kalır. Fakat dostunu kurtarmak için girişeceği bu macerada, karşısında en az kendisi kadar yetenekli bir ajan bulunur. Dostunu kurtarmak, sandığı kadar kolay olmayacaktır.

Will Gluck'ın yönettiği ve Justin Timberlake, Mila Kunis, Patricia Clarkson ile Woody Harrelson'ın oynadığı "Arkadaştan Öte (Friends With Benefits)" filmi, komedi sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak.

Filmde, Jamie, Dylan'ı bir işi kabul etmesi için ikna edince, birbirlerine ne kadar benzediklerini anlar. O kadar çok başarısız ilişki yaşarlar ki ikisi de aşktan vazgeçip eğlenceye odaklanır. İkisi de arkadaşlıklarına duygulara yer vermeyen bir cinsellik katarlarsa ne olacağı konusunda bir deneye girişir.

Douglas McGrath'ın yönettiği ve Sarah Jessica Parker, Pierce Brosnan ile Busy Philipps'in oynadığı "Mucizeyi Kadınlar Yaratır (I Don't Know How She Does It) filminin konusu şöyle:

"Kate Reddy, bir finansal yönetim firmasında çalışırken kocası Richard ve iki çocuğuna zaman ayırmaya çabalamakta, işi ve evi arasında denge kurmaya çalışmaktadır. Bekar arkadaşları onun bu enerjisini anlamakta zorlanmaktadır. Kate, New York'a sık sık geziler gerektiren önemli bir müşteri portföyü teslim aldığında hayatları daha da karmaşık bir hale gelir."

Craig Gillespie'nin yönettiği ve Anton Yelchin, Colin Farrell, David Tennant, ile Toni Collette'nin oynadığı "Korku Gecesi (Fright Night)" filmi, korku ve gerilim sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, son sınıf öğrencisi Charlie'nin esrarengiz yabancı Jerry ile komşu olduğunda bela kapısını çalar. Jerry, harika biri gibi görünse de onda bir tuhaflık vardır. Tuhaf şeylere şahit olan Charlie, alışılmadık bir sonuca varır; Jerry, mahallede avlanan bir vampirdir. Doğruyu söylediğine kimseyi inandıramayan Charlie, canavardan kurtulmanın yolunu bulmak zorunda kalır. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title