Haberler

5 Yaşında Kaybolan Sinem'den 14 Yıldır Haber Yok

Samsun'da 14 yıl önce 5 yaşındayken evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolan ve yurt genelinde güvenlik güçlerince aranmasına rağmen bulunamayan Sinem Özdemir'in babası Mahmut Özdemir, "Kızımın bulunacağı umudunu hiç kaybetmedim" dedi.

Samsun'da 14 yıl önce 5 yaşındayken evlerinin önünde oynadığı sırada kaybolan ve yurt genelinde güvenlik güçlerince aranmasına rağmen bulunamayan Sinem Özdemir'in babası Mahmut Özdemir, "Kızımın bulunacağı umudunu hiç kaybetmedim" dedi.

Samsun'un İlkadım İlçesi Zeytinlik Mahallesi Kalfa Sokak'ta 2000 yılı Haziran ayındı meydana gelen olayda, Sinem Özdemir 5 yaşındayken evinden çıkıp kapının önünde oyun oynamaya başladı. Bu sırada küçük çocuk ortadan kayboldu. Ailenin şikayeti üzerine araştırma yapan polis, tüm aramalara rağmen Sinem'i bulamadı. O tarihte baba 48 yaşındaki Mahmut ve anne 44 yaşındaki Ayşe Özdemir kızlarının bulunması için para ödülü bile vereceklerini açıkladı.

2010 yılında göreve başlayan Samsun İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan'ın talimatıyla Sinem Özdemir'in dosyası raflardan indirilip tekrar soruşturma başlatıldı. Sinem'in bulunması için üç kişilik özel bir ekip kuruldu. Öte yandan Sinem'in fotoğrafı İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderilerek yeniden yüzlendirme labaratuvarında güncelleştirilerek küçük çocuğun 15 yaşındaki halinin fotoğrafı oluşturulup, polis ekiplerine dağıtıldı. Yapılan tüm aramalara rağmen halen bulunamayan Sinem'den 14 yıldır bir haber alınamıyor.

İlkadım Belediyesi'nde temizlik işçisi olarak çalışan baba Mahmut Özdemir, kızının bulunması için her gün bir umutla yaşadıklarını söyleyerek, "Biz umudumuzu hiç yitirmedik. Emniyetteki görevlilerle görüyoruz. Onlarda ellerinden geleni yaptılar, yapıyorlar. Ancak şu an için gelen hiçbir ihbar telefonu hiçbir ipucu yok. En ufak bir ipucu olsa üzerine gidileceğini biliyorum. Ben kızımın diri ya da hiç olmazsa ölüsünün bulunmasını istiyorum. En azından mezarı olur. Bunca yıldır ne çektiğimizi bir Allah bilir. Annesi de ben de perişan olduk" dedi.

Kızlarının bulunması için özel bir ekip kurulmasını isteyen Özdemir, "Özel bir ekip kurulsun kızımın kaybolduğu mahalleden tekrar bir araştırma yapılsın istiyoruz. Yeniden bir çalışma başlatılmasını istiyoruz. En son Kars'ta yaşanan olayda ailesinin nasıl çocuklarını aradıklarını televizyonda izledik. Eşimle birlikte kızımın kaybolduğu anları yeniden yaşadık. Başına gelmeyen bunun nasıl bir duygu olduğunu bilemez. Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımızdan bize yardımcı olmalarını istiyoruz" diye konuştu. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Özdemir Muzaffer Erkan Zeytinlik İlkadım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title