Haberler

Dini nikahlı hamile eşini 19 yerinden bıçaklayarak öldüren caniden tuhaf sözler: Kim olsa aynısını yapardı

Güncelleme:

Balıkesir'de birlikte yaşadığı 4 aylık hamile Hazal Alpyörük'ü 19 yerinden bıçaklayarak öldüren Kadir Meşe, emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi. Emniyette susma hakkını kullanan şüpheli, gazetecilere de "Kim olsa aynı şeyi yapardı." dedi.

Dün Hacıyusuf Mahallesi Vacihibey Caddesi'nde hurdacılık yapan Kadir Meşe, 'kıskançlık' nedeniyle dini nikahla birlikte yaşadığı Hazal Alpyörük ile tartışmaya başladı.

4 AYLIK HAMİLE HAZAL'IN CİNAYET ŞÜPHELİSİ: KİM OLSA AYNI ŞEYİ YAPARDI

DEFALARCA BIÇAKLADI

Meşe, mutfaktan aldığı bıçakla 4 aylık hamile olan Alpyörük'ü 19 kez bıçakladı. Alpyörük kanlar içinde yere yığılırken, Meşe ise kaçtı. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Hazal Alpyörük, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı. Kadir Meşe ise olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

Dini nikahlı hamile eşini 19 yerinden bıçaklayarak öldüren caniden tuhaf sözler: Kim olsa aynısını yapardı

"KİM OLSA AYNI ŞEYİ YAPARDI"

Emniyetteki sorgusunda ifade vermediği ve 'susma hakkını' kullandığı öğrenilen Kadir Meşe, yoğun güvenlik önlemleri altında Bandırma Adliyesi'ne sevk edildi. 'Kasten adam öldürme' suçlamasıyla hakim karşısına çıkarılan Meşe adliye girişinde gazetecilerin, "Hazal'ın hamile olduğunu biliyor muydun" sorusuna yanıt vermezken, "Kim olsa aynı şeyi yapardı" dedi.

Meşe, çıkarıldığı mahkemece 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklandı.

Bu arada Kadir Meşe'nin bıçak darbeleriyle ölen Hazal Alpyörük, bugün Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde toprağa verilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Haberler

500

Yorumlar (1)

abdullah kadıoğlu:

üzücü bir haber allah rahmet eylesin ama artık yeter ! İdamı getirin bu nedir yahu günlük kadın cinayeti bu haberleri alırken hiç mi vicdanınız sızlamıyor .

51
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title