Haberler

300 Bin Dolarlık Mücevheri Çalınan Deniz Kul'a Bir Darbe de Mahkemeden

Güncelleme:

İstanbul'da 300 bin dolarlık mücevherle dolu çantası çalınan Deniz Kul'un hırsızlarından olduğu iddia edilen Vildan G. mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Kul, "Mahkemeyi film gibi izledim." dedi.

ABD'den bebeğiyle geldiği İstanbul'da hırsızlar tarafından 300 bin dolarlık mücevherle dolu çantası çalınan Deniz Kul'un hırsızları, ailece sabıkalı çıkmıştı.

Gazete Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre olaydan sonra tutuklanan Vildan G.'nin olayı azmettirdiği, çantayı da polis kayıtlarında 3 farklı ismi bulunan ve aranan kızı Leman G.'nin aldığı tespit edilmişti. Vildan G.'nin oğlu İbrahim G.'nin ise 11 yıl önce Swissotel'de basılan düğünün çocuk damadı olduğu belirlenmişti. Deniz Kul'un 500 dolar ve 300 bin dolar değerinde mücevherinin bulunduğu çantasının çalınmasıyla ilgili ilk duruşma, dün Bakırköy Adliyesi'nde yapıldı.

TAKSİ ŞOFÖRÜ VE KUYUMCU DA MAHKEMEDEYDİ

Duruşmaya, Kul'u evine götüren taksi şoförü, altınların satıldığı iddia edilen kuyumcu ve Vildan G.'ye otomobili veren kişi de katıldı. Taksi şoförü Vildan G.'yi beyaz aracın yanında gördüğünü söylerken, taksiciyi takip eden aracın sahibi de aracı Leman G.'ye ödünç verdiğini ifade etti.

MAHKEME SERBEST BIRAKTI

Çalıntı mücevherleri satın aldığı iddia edilen kuyumcu da "O gün hastaydım. İşe gitmedim, bilmiyorum." dedi. Tutuklu Vildan G., suçlamaları kabul etmedi. Deniz Kul, duruşmada "Samet T. ile Mert T. ve Leman G. yardım etme bahanesiyle yanıma geldi. Erkekler beni oyalarken, Leman çantamı aldı. 3 kişi Vildan'ın bulunduğu beyaz arabaya binip kaçtı." dedi. Hâkim, Vildan G.'nin tutuksuz yargılanmasına, kızı Leman G., S.T. ile M.T.'nin yakalanıp dinlenmesine karar verdi.

"FİLM GİBİ İZLEDİM"

Mahkeme sonrası Habertürk'e konuşan Deniz Kul, Vildan G.'nin serbest kalmasına çok şaşırdığını söyleyerek, "Çantamı Leman aldı. Vildan G. de olay yerindeydi. Olayı organize eden Vildan G.'yi hâkim serbest bıraktı. Şoke oldum. Kuyumcu ve Vildan G. ifade verirken çok rahattılar, hatta sırıtıp gülebiliyorlardı. Bunlar hep rol yaptılar. Ben de film izler gibi izledim onları." dedi

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Mustafa Şekeroğlu Habertürk İstanbul Leman 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title