Haberler

Zonguldak'ta Silahlı Kavga: Baba ve Oğlu Yaralandı

Zonguldak'ta Ö.D. isimli şüpheli, kömür sahasında üretim yaptığı ocağın kapatılmasına sebep olduğu iddia edilen baba ve oğlunu silahla vurdu.

Zonguldak'ta Ö.D. isimli şüpheli, kömür sahasında üretim yaptığı ocağın kapatılmasına sebep olduğu iddia edilen baba ve oğlunu silahla vurdu. Zanlı, olayın ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay Bölüm Mahallesi Pelit Sokak mevkisindeki ormanlık alanda yaşandı. İddialara göre Ö.D., ormanlık bölgede kömür üretimi yapan 59 yaşındaki baba Ö.Z. ve 33 yaşındaki oğlu M.Z. ile karşılaşarak tartıştı. Tartışmanın üzerine çıkan silahlı kavgada Ö.D., baba Ö.Z.'yi sol kolundan, oğlu M.Z.'yi ise ayaklarından silahla yaraladı. Olayın ardından zanlı Ö.D. olay yerinden kaçtı. Baba ve oğlu kendi imkanları ile ilçedeki sağlık ocağına gitti. Olayın ortaya çıkmasının ardından baba ve oğlu Atatürk Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Bu sırada polis ekipleri zanlının gidebileceği bölgelerde güvenlik önlemleri alarak yol kapattı. Ö.D. kısa süre içerisinde ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili tanık 5 kişinin de ifadelerine başvuruldu. Ö.D.'nin olayın yaşandığı bölgede kaçak olarak kömür üretimi yaptığı, aynı sahada kömür üretimi yapan baba ve oğlunun ocağın TTK tarafından kapatılmasına sebep olduğu iddia edildi.

Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Zonguldak Pelit 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title