Haberler

Yol Verme Kavgası Kanlı Bitti: 2 Yaralı

- Yol verme kavgası kanlı bitti: 2 yaralı 15 saldırgan mahalleyi birbirine kattıBURSA - Bursa'da evini taşıyan bir aile eşyalarını taşırken yol vermeyince kavga çıktı.

- Yol verme kavgası kanlı bitti: 2 yaralı

15 saldırgan mahalleyi birbirine kattı

BURSA - Bursa'da evini taşıyan bir aile eşyalarını taşırken yol vermeyince kavga çıktı. Yaklaşık 15 kişi evini taşıyan aileye saldırınca mahalle sakinleri birbirine girdi 2 kişi döner bıçağı ile yaralandı. Yaralanan şahısların yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi.

Olay Bursa'nın Merkez Osmangazi İlçesi Hocahasan Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde bulunduğu evden başka bir eve taşınmak isteyen Mehmet Kayacan ile Envercan Sevinç isimli şahıslar eşya taşırken içinde 4 kişinin olduğu bir otomobil yol istedi. Bunun üzerine ev sahibi Kayacan, son bir koltuk kaldığını belirterek biraz beklemelerini istedi. Yol vermediklerini iddia eden saldırgan şahıslar yakınlarını çağırarak Mehmet Kayacan ve Envercan Sevinç'i önce darp ettiler daha sonra yanlarında bulunan döner bıçağı ile yaraladılar. Mehmet Kayacan boynundan Envercan Sevinç ise kolundan yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar ve yakınları kavgaya dahil olunca mahalle savaş alanına döndü. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı şahısları Muradiye Devlet Hastanesine kaldırdı. Oğlunun yaralandığını duyan Envercan Sevinç'in annesi ve Mehmet Kayacan'ın yakınları olay yerinde sinir krizi geçirdi. Kaçan şahısları yakalamak için çalışma başlatan polis ekipleri 1 kişiyi gözaltına aldı. Olay ile ilgili tahkikat devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Mehmet Kayacan kavga 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title