Haberler

Yol kenarında ölü bulunan çiftin gönül ilişkisi yaşadığı ortaya çıktı

Güncelleme:

Sivas'ta yol kenarında park halindeki otomobilde silahla vurulmuş cesetleri bulunan Özay Gül ve Selda Karaca'nın şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma devam ediyor. Özay Gül ve Selda Karaca'nın olay günü evden çıktıktan sonra ailelerinin, telefonlarına bir daha ulaşamadığı belirtilirken her ikisinin de evli olduğu ve gönül ilişkisi yaşadığı öne sürüldü.

Sivas'ın Yıldızeli ilçesinde, yol kenarında park halindeki otomobilde silahla vurulmuş cesetleri bulunan Özay Gül ve Selda Karaca'nın olay günü evden çıktıktan sonra ailelerinin, telefonlarına bir daha ulaşamadığı belirtildi. Her ikisi de evli olan Gül ile Karaca'nın gönül ilişkisi yaşadıkları öne sürüldü. Özay Gül ve Selda Karaca'nın cenazesi Malatya'nın Arapgir ilçesinde defnedildi.

Yol Kenarında Ölü Bulunan Çiftin Gönül İlişkisi Ortaya Çıktı

OTOMOBİLDE KADIN VE ERKEK CESEDİ BULUNDU

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Emirler köyü yakınlarında yol kenarında uzun süre park halinde bulunan 44 ADP 354 otomobile bakan köylüler, göğüslerinden vurulmuş bir kadın ve erkek cesedi ile karşılaştı. Köylülerin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.

Yol Kenarında Ölü Bulunan Çiftin Gönül İlişkisi Ortaya Çıktı

KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Ekiplerin yaptığı kontrolde cesetlerin Özay Gül (34) ve Selda Karaca'ya (24)ait olduğu belirlendi. Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasının ardından cenazeler otopsi için Yıldızeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yol Kenarında Ölü Bulunan Çiftin Gönül İlişkisi Ortaya Çıktı

HER İKİSİ DE EVLİ

Özay Gül ve Selda Karaca'nın olay günü evden çıktıktan sonra ailelerinin, telefonlarına bir daha ulaşamadığı belirtildi. Her ikisi de evli olan Gül ile Karaca'nın gönül ilişkisi yaşadıkları öne sürüldü. Özay Gül ve Selda Karaca'nın cenazesi Malatya'nın Arapgir ilçesinde defnedildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Sivas 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

sedat dinc:

Buna gönül ilişkisi söylemi ile normallestirmeyin.ortada aldatma ve ihanet var. Evli insanların aldatmasini yasa ile cezaya baglanmasi gerekiyor.

104
3
yanıtYanıtla
İbrahim Demirel:

Bu durum öyle okunulup geçilecek bir durum değil aslında. Ama toplum olarak buna da alıştık.

84
1
yanıtYanıtla
mahmut:

Gönül ilişkisi mi? Peki aldatılan diğer iki kişinin hiç mi hakkı yok? onlar mağdur değil mi? Gönül ilişkisi kuracaksan boşanır gidersin.

79
2
yanıtYanıtla
Hacı Şembeki:

Rabbim nefsimizi.... neslimizi muhafaza eylesin... Kimseye göstermesin..

76
0
yanıtYanıtla
OsmanlıMuhafızı1453:

Zinanın ahlaksızlığın sonu

64
10
yanıtYanıtla
Kuman:

Burada iki olayı bir birine karıştırmayalım. Cinayet ayrı, Sadakatsizlik suçu ayrıdır. Bu ikisini ayırt ettiğimizde huzurlu bir toplum olacağız

42
5
yanıtYanıtla
Mustafa Yaşar:

Doğru söyledin. Toplum olarak bu isteniyor. Millet sadakatsizlik yapsın, karşıda sineye çeksin. Bütün yuvalar allak bullak olsun. Aile bitsin. Yok kardeş, bizim topluma göre kanun lazım. Zinanın cezası büyük olmalı. Yoksa insanlar kendi cezalarını kesecek.

yanıt15
yanıt0
Selman Temiz:

Kadının kocasından başkası öldüremez

31
13
yanıtYanıtla
Export 86:

Çarpık ilişkiler ve sonuç cinayet

43
0
yanıtYanıtla
uCube :

Belliydi gönül ilişkisi oldukları. Geçen günkü habere yazmıştım. Arkadaş evlisiniz, yaptığınız işe bak. Ayrılın ne halt yiyorsanız yiyin. Evliliğinde mutlu olmayan, başkasında da mutlu olamaz. Bunu o kalın kafalarına sokmadıkça insanlar, daha çok zina yaparlar. ;))

41
0
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title