Haberler

Hayvan otlattığı sırada yerde bulduğu cisim elinde patlayan küçük çocuk, ağır yaralandı

Güncelleme:

Siirt'te hayvan otlattığı sırada yerde bulduğu cismi kurcalayan 11 yaşındaki çocuk, cismin patlaması sonucu ağır yaralandı. Yaralı çocuk, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Siirt'in Eruh ilçesi kırsalında yerde bulduğu cismi kurcalayan 11 yaşındaki çocuk, cismin patlaması sonucu ağır yaralandı.

Olay, Eruh ilçesine bağlı Akmeşe kırsalında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, 11 yaşındaki İsmail K., hayvan otlattığı sırada yerde bir cisim buldu. Küçük çoban, eline alıp oynadığı cismin patlaması sonucu ağır yaralandı. Çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralı çocuk, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Siirt Devlet Hastanesine kaldırıldı. Patlayan cismin belirlenmesi amacıyla olay yerine gelen güvenlik güçleri inceleme başlattı.

"TERÖRİSTLERİN BIRAKTIĞI EYP"

Milli Savunma Bakanlığı, Siirt'in Eruh ilçesinde, 11 yaşındaki İsmet K.'nın PKK'lı teröristlerin bıraktığı el yapımı patlayıcı (EYP) ile oynarken meydana gelen patlamada yaralandığı bildirdi. Bakanlığın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, yaralanan çocuğun, bölgeden askeri helikopterle alınarak hastaneye kaldırıldığı ifade edildi. K.nın hastane kaldırılması sırasında çekilen fotoğrafların da bulunduğu paylaşımda "Siirt Eruh'ta PKK'lı teröristlerin bölgede bıraktığı EYP ile oynaması sonucu yaralanan 11 yaşındaki bir çocuğumuz Kara Kuvvetlerimize ait helikopterle hastaneye tahliye edildi" ifadeleri kullanıldı.

Hastanede tedavisi süren ve vücudunda çeşitli derecede yanıklar oluştuğu tespit edilen İsmet K.'nın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Siirt Eruh Haberler

500

Yorumlar (10)

KUZEYİN UŞAĞI:

RABİM ACİL ŞİFALAR VERSİN EVLADIMIZA VEDE TÜM HASTALARIMIZA. İNŞALLAH.

17
1
yanıtYanıtla
KONYALİ:

Amin Allahim yardimcin olsun

12
0
yanıtYanıtla
VANERCİSLİ:

Çobanlık bile yapsalar eğitim vermek lazımgeçmiş olsun

1
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Tererosler ses bombasi düsurmus ve yatta unutmuslardir parca tesirli olsaydi zaten o anda hayatini kaybederdi allah sifa versinyazik

1
0
yanıtYanıtla
DOĞULU:

Keşke çocuklarımız o dağlarda patlayıcı yereine çiçek toplasalar ama ne yazıkki kirli benyinler bölge ve ülke insanlarımıza huzur vermediler Allah şifalar versin

1
0
yanıtYanıtla
Analiz:

Bombada yaralanan İsmail K. , sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen İsmet K. . Haberleri yazarken okumayı deneyin sürekli bu hatalar gözüme çarpıyor.

0
0
yanıtYanıtla
VATAN SEVDALISI:

Bu tür yanlışlıkları bu haberi yazan ajansta görürsünüz. Nedeni yaptıkları işe değer vermemeleri. Duyarlı ve dikkatli bir vatandaşsınız tebrikler. ,

yanıt0
yanıt0
Eyüp:

İki ismi varmış çocuğun :)

yanıt0
yanıt0
Lazo:

Allah korumus normalde bir parcai bilem bulunmazdi,allahim sen bu canilerden bizi koru

0
0
yanıtYanıtla
Salih:

Kendi ülkemde can güvenliğimiz yoktur

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title